logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 17 de febrer de 2021 - Num. 412 Butlletins anteriors
Les aplicacions FinTech estan començant a arribar. Imatge de Investment Zen. Llicència de CC BY 2.0 Font: Investment Zen. Llicència de CC BY 2.0 Felipe Campos, Director de l'Associació Educativa Ítaca Font: Associació Educativa Ítaca
Aplicacions Fintech útils per a entitats sense ànim de lucre Felipe Campos: "Aquest premi és un reconeixement del servei i compromís amb la societat, de la població jove"

El concepte Fintech és un concepte realment nou i desconegut. En un futur no massa llunyà, encara hi hauran més aplicacions relacionades en el món de les finances.

El director general de l’Associació Educativa Itaca ens parla sobre el premi Jaume Ciurana que ha rebut l'entitat pel projecte Històries de vida.

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts extraordinaris a les petites empreses, microempreses i cooperatives per mantenir els llocs de treball en situació d'ERTO

Línia d'ajuts extraordinaris per donar suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia de la COVID-19 i mantenir els llocs de treball en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives, a data de 31 de gener de 2021.

Convocant: Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Termini: 15/02/2021 - 22/02/2021

Més informació

punt vermell Primera convocatòria de residències del Canòdrom

Obre la primera convocatòria de residències del Canòdrom amb la finalitat de facilitar, a persones i organitzacions, un espai de referència on desenvolupar els seus projectes i intercanviar idees en ciència, tecnologia i democràcia.

Convocant: Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Termini: 04/02/2021 - 24/02/2021

Més informació

punt vermell Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials | Promoció de l'autonomia personal i atenció a l'envelliment, a la discapacitat i a la malaltia. Fundació La Caixa 2021

La Fundació La Caixa convoca subvencions per tal de promoure la vida independent, l’autonomia personal i la millora de la qualitat de vida de la gent gran i de les persones amb discapacitat, amb trastorn mental o amb altres malalties, com també atendre les necessitats del seu entorn familiar.

Convocant: Fundació La Caixa
Termini: 02/02/2021 - 25/02/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria extraordinària Covid-19 Fons de Solidaritat de la UAB

La Fundació Autònoma Solidària convoca una convocatòria extraordinària per a projectes d’iniciativa social orientats a prevenir, reduir i/o revertir l’impacte social de la pandèmia de la Covid-19 a l’àmbit territorial català i/o estatal.

Convocant: Fundació Autònoma Solidària
Termini: 11/01/2021 - 26/02/2021

Més informació

punt vermell Ajuts de Cooperació al Desenvolupament del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya 2020

Els Ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament estan promoguts per entitats de Catalunya o treballadors i treballadores socials col·legiats/des a títol individual i es financien a través de la partida “Contribució del Col·legi per a programes de solidaritat” del pressupost del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. 

Convocant: Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
Termini: 10/12/2020 - 26/02/2021

Més informació

punt vermell Premi 1% Solidari MEG 2020/2021

Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya convoca una nova edició del seu Premi 1% Solidari adreçat a entitats externes, enguany emmarcat en projectes que abordin la temàtica de les famílies en situació de risc i vulnerabilitat afectades per les conseqüències de la covid-19.

Convocant: Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya (MEG)
Termini: 24/12/2020 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals 2021

L'Agència de Residus de Catalunya convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per promoure o impulsar projectes de prevenció de residus municipals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat. Agència de Residus de Catalunya
Termini: 29/01/2021 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la recerca en l’àmbit de la transparència, l’accés a la informació pública i el bon govern 2021

L'Àrea Metropolitana de Barcelona convoca subvencions amb la finalitat de potenciar i promoure la recerca, el coneixement, la investigació comparada en l'àmbit metropolità i la innovació en l'àmbit de la transparència, l'accés a la informació pública i el bon govern, en aplicació de la Llei de transparència en l'àmbit metropolità.

Convocant: Àrea Metropolitana de Barcelona
Termini: 02/02/2021 - 01/03/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación Caser 'Dependencia y Sociedad' 2021

La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer i incentivar la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit especialment en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat, contribuint, a més, a la difusió de el coneixement i sensibilització de la societat.

Convocant: Fundación Caser
Termini: 12/01/2021 - 17/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals 2021

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per a la realització de consultories per a empreses i entitats dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, de l'editorial, del musical, de l’audiovisual, de la cultura digital i de l'arquitectura.

Convocant: Generalitat de Cayalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 08/02/2021 - 22/03/2021

Més informació

punt vermell 16a edició dels Premis Fundación Randstad per a iniciatives que afavoreixin la igualtat d'oportunitats | 2020

La Fundación Randstad convoca aquests premis com a reconeixement als beneficis de la contractació de persones en risc d'exclusió i la integració de la diversitat a l'empresa.

Convocant: Fundación Randstad
Termini: 03/02/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a explotacions forestals, empreses agrícoles - ramaderes i entitats culturals 2021

Oberta la convocatòria de subvencions destinades a fomentar les explotacions forestals i les empreses agrícoles – ramaderes i de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i per a les entitats culturals, d’educació ambiental i esportives en l’àmbit de l'espai natural de les Guilleries - Savassona.

Convocant: Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona
Termini: 04/02/2021 - 03/04/2021

Més informació

punt vermell 7è concurs KABUA 2021 'Joves per canviar el món!'

Setena edició del concurs KABUA el principal objectiu del qual és que joves, d'entre 12 i 18 anys, realitzin un vídeo original de denúncia i sensibilització, utilitzant qualsevol dispositiu mòbil, càmera digital o tauleta tàctil.

Convocant: Plataforma d’Acció Social KABUA
Termini: 13/01/2021 - 16/04/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2021 | Acció social en l'ambit rural

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de promoure projectes en el medi rural, adaptats a les seves característiques territorials i necessitats socials, per millorar les condicions de vida i generar oportunitats per a les famílies, la infància i l’adolescència, les dones, la gent gran i les persones en risc d’exclusió social.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 07/04/2021 - 04/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social per als anys 2020-2022

El Departament d'Empresa i Treball convoca ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball
Termini: 09/06/2020 - 31/12/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
16a edició dels Premis Fundación Randstad per a iniciatives que afavoreixin la igualtat d'oportunitats | 2021
16a edició dels Premis Fundación Randstad per a iniciatives que afavoreixin la igualtat d'oportunitats | 2020

La Fundación Randstad convoca aquests premis com a reconeixement als beneficis de la contractació de persones en risc d'exclusió i la integració de la diversitat a l'empresa.

 Font:
1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Premis EMAS Catalunya 2020
Premis EMAS Catalunya 2020

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a promoure la millora ambiental de qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya.

 Font: Xarxanet
Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022

Com cada inici d'any, ja es pot consultar la novena edició del Calendari de finançament actualitzada, que aplega les principals convocatòries anuals. 

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.