logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 24 de febrer de 2021 - Num. 413 Butlletins anteriors
Les mesures de control s’enfocaran concretament en informació referent a l’IVA dels béns i serveis entregats amb contraprestació. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash. El nou cicle de webinars de Xarxanet tindrà una periodicitat mensual. Font: Xarxanet
10 controls fiscals de l’Agència tributària sobre les entitats del tercer sector Xarxanet engega un nou cicle de webinars

L’òrgan ha alertat que intensificarà algunes mesures com que les organitzacions sense ànim de lucre estiguin inscrites al registre corresponent.

Es tracta de seminaris en línia, amb una periodicitat mensual, on s'abordaran temàtiques d’interès per a les entitats i el voluntariat català.

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts extraordinaris en l'àmbit de l'educació en el lleure i les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la COVID-19

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca un ajut econòmic extraordinari d'emergència destinat a les entitats, les empreses i les persones treballadores autònomes del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/02/2021 - 01/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la recerca en l’àmbit de la transparència, l’accés a la informació pública i el bon govern 2021

L'Àrea Metropolitana de Barcelona convoca subvencions amb la finalitat de potenciar i promoure la recerca, el coneixement, la investigació comparada en l'àmbit metropolità i la innovació en l'àmbit de la transparència, l'accés a la informació pública i el bon govern, en aplicació de la Llei de transparència en l'àmbit metropolità.

Convocant: Àrea Metropolitana de Barcelona
Termini: 02/02/2021 - 01/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a actuacions en l'àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies 2021

El Departament de Salut convoca subvencions per a actuacions d'entitats representatives dels interessos dels pacients o de les seves famílies, així com les efectuades en el camp de la promoció i protecció de la salut i la prevenció de la malaltia en l'àmbit comunitari, en les àrees d'actuació en l'àmbit de la salut establertes al Pla de salut 2016-2020.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
Termini: 17/02/2021 - 02/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions en matèria d'afers religiosos per a actuacions realitzades l'any 2020

El Departament de Justícia convoca subvencions adreçades a garantir el màxim respecte a la llibertat religiosa i de culte i la convivència pacífica de les diferents esglésies, confessions i comunitats religioses en el si d'una comunitat plural i diversa.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 17/02/2021 - 03/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a les activitats de les orquestres prioritàries per a la temporada 2020-2021

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per donar suport a les activitats de la temporada, que s'estén entre l'1 de setembre del 2020 i el 31 d'agost del 2021, de les formacions musicals estables.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 18/02/2021 - 04/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i associacions de cultura popular i tradicional catalana de les comarques gironines, en el marc del programa educatiu "Identitat, arrels i tradicions", curs 2021-2022

La Diputació de Girona convoca subvencions per a les entitats i associacions de cultura popular i tradicional catalana ubicades a les comarques gironines que desenvolupin activitats educatives per als grups escolars d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. 

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 09/02/2021 - 09/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a circuits i xarxes de difusió d’espectacles d’arts escèniques i música sense finalitat lucrativa 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per tal de donar suport a l’exhibició d’espectacles en circuits i xarxes de difusió d’espectacles de caràcter professional en l’àmbit de les arts escèniques i la música sense finalitat lucrativa.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 23/02/2021 - 10/03/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a associacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre dedicades a la representació i defensa dels interessos de les víctimes del terrorisme 2021

El Ministerio del Interior convoca subvencions per a la realització de programes de desenvolupament del moviment associatiu i fundacional, d'informació i sensibilització social, i d'assistència directa a les víctimes del terrorisme i els seus familiars, en els camps de l'assistència material, sanitària, social, laboral i psicològica.

Convocant: Ministerio del Interior
Termini: 11/02/2021 - 10/03/2021

Més informació

punt vermell XXXV edició del Premi 8 de març - M. Aurèlia Capmany 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca, amb el lema '24 hores al dia, 365 dies l’any - Democratitzem les cures', una nova edició d’aquest premi que reconeix projectes amb perspectiva de gènere, interseccional i de justícia social, que posin en el centre el treball de cures, promovent la corresponsabilitat social i comunitària, la reducció de les desigualtats i l’empoderament i la participació política de les dones.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 17/02/2021 - 17/03/2021

Més informació

punt vermell II Premi a la millor iniciativa social en l'àmbit energètic de Fundación Naturgy 2021

La Fundación Naturgy busca projectes socials relacionats amb l'energia, que ajudin als col·lectius més desafavorits: projectes educatius, de vulnerabilitat energètica, d'emprenedoria, d'inclusió social, de salut, ambientals i relacionats amb l'economia circular.

Convocant: Fundación Naturgy
Termini: 15/02/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell 16a edició dels Premis Fundación Randstad per a iniciatives que afavoreixin la igualtat d'oportunitats | 2020

La Fundación Randstad convoca aquests premis com a reconeixement als beneficis de la contractació de persones en risc d'exclusió i la integració de la diversitat a l'empresa.

Convocant: Fundación Randstad
Termini: 03/02/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a explotacions forestals, empreses agrícoles - ramaderes i entitats culturals 2021

Oberta la convocatòria de subvencions destinades a fomentar les explotacions forestals i les empreses agrícoles – ramaderes i de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i per a les entitats culturals, d’educació ambiental i esportives en l’àmbit de l'espai natural de les Guilleries - Savassona.

Convocant: Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona
Termini: 04/02/2021 - 03/04/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2021 | Acció social en l'ambit rural

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de promoure projectes en el medi rural, adaptats a les seves característiques territorials i necessitats socials, per millorar les condicions de vida i generar oportunitats per a les famílies, la infància i l’adolescència, les dones, la gent gran i les persones en risc d’exclusió social.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 07/04/2021 - 04/05/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Recerca Social 2021

La Fundació ”la Caixa” llança una convocatòria oberta i competitiva per finançar projectes de recerca que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social.

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 02/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social per als anys 2020-2022

El Departament d'Empresa i Treball convoca ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball
Termini: 09/06/2020 - 31/12/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Premis Fundación Caser 'Dependencia y Sociedad' 2021
Premis Fundación Caser 'Dependencia y Sociedad' 2021

La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer i incentivar la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit especialment en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat, contribuint, a més, a la difusió de el coneixement i sensibilització de la societat.

 Font: Àlex Roca.
Àlex Roca: “No pot ser que tota la responsabilitat sanitària recaigui en els pares i mares dels infants”

Parlem amb l’Àlex Roca, el pare del Lluc i impulsor de Petits Superherois, una associació de pares d’infants amb miopaties centronuclears.  

 Font:
Obligacions en matèria de transparència per a les entitats del tercer sector

Xarxanet organitza un webinar sobre transparència per facilitar a les entitats eines i coneixements sobre la normativa que la regula.

[Biblioteca] Calendari de convocatòries de finançament anuals 2021

Cada any hi ha tot un seguit de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques, que es van repetint. És per això que en el següent document les trobareu totes classificades per mesos i àmbits i també categoritzats entre finançaments públics i privats.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.