logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 3 de març de 2021 - Num. 414 Butlletins anteriors
La Generalitat ha donat llum verda al decret llei pel qual s'aproven mesures urgents amb l’objectiu de garantir una gestió eficient i transparent dels fons europeus. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.  Font:
Next generation: per un futur més inclusiu, resilient i sostenible Nou entitats reben el segell Actius de l’Acord per la promoció activa del compromís social ciutadà

El govern ha escollit de forma provisional 27 projectes catalans per optar als recursos dels fons europeus.

El lliurament del distintiu ha tingut lloc durant l'Àgora Ciutadana 2021 on s’ha  posat en valor la tasca de les entitats, especialment essencial durant la pandèmia 

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a festivals d'interès cultural de la ciutat de Girona 2021

L'Ajuntament de Girona convoca subvencions per tal de donar suport a activitats culturals, de promoció, i exhibició.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 10/02/2021 - 09/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i associacions de cultura popular i tradicional catalana de les comarques gironines, en el marc del programa educatiu "Identitat, arrels i tradicions", curs 2021-2022

La Diputació de Girona convoca subvencions per a les entitats i associacions de cultura popular i tradicional catalana ubicades a les comarques gironines que desenvolupin activitats educatives per als grups escolars d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. 

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 09/02/2021 - 09/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions en el marc del Programa de Cooperació per a la Justícia Global, Programa de Cooperació per a la Justícia Global a Ciutats Específiques i Programa d'Educació per a la Justícia Global, any 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions amb la finalitat d'aportar els recursos necessaris a projectes de cooperació internacional i educació per a la justícia global realitzats a iniciativa d’ONGD per al compliment dels objectius estratègics fixats al Pla Director de Cooperació per a la Justícia Global de Barcelona 2018-2021.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 18/02/2021 - 10/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a circuits i xarxes de difusió d’espectacles d’arts escèniques i música sense finalitat lucrativa 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per tal de donar suport a l’exhibició d’espectacles en circuits i xarxes de difusió d’espectacles de caràcter professional en l’àmbit de les arts escèniques i la música sense finalitat lucrativa.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 23/02/2021 - 10/03/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a associacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre dedicades a la representació i defensa dels interessos de les víctimes del terrorisme 2021

El Ministerio del Interior convoca subvencions per a la realització de programes de desenvolupament del moviment associatiu i fundacional, d'informació i sensibilització social, i d'assistència directa a les víctimes del terrorisme i els seus familiars, en els camps de l'assistència material, sanitària, social, laboral i psicològica.

Convocant: Ministerio del Interior
Termini: 11/02/2021 - 10/03/2021

Més informació

punt vermell XXXV edició del Premi 8 de març - M. Aurèlia Capmany 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca, amb el lema '24 hores al dia, 365 dies l’any - Democratitzem les cures', una nova edició d’aquest premi que reconeix projectes amb perspectiva de gènere, interseccional i de justícia social, que posin en el centre el treball de cures, promovent la corresponsabilitat social i comunitària, la reducció de les desigualtats i l’empoderament i la participació política de les dones.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 17/02/2021 - 17/03/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación Caser 'Dependencia y Sociedad' 2021

La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer i incentivar la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit especialment en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat, contribuint, a més, a la difusió de el coneixement i sensibilització de la societat.

Convocant: Fundación Caser
Termini: 12/01/2021 - 17/03/2021

Més informació

punt vermell XII Premis Fundació Esplai a la Ciutadania Compromesa 2021

S'obre la dotzena edició dels Premis Fundació Esplai a la Ciutadania Compromesa, l'objectiu dels quals és el de reconèixer a persones que col·laboren, des del voluntariat, de manera significativa a les causes socials des d'una perspectiva comunitària.

Convocant: Fundació Esplai
Termini: 18/02/2021 - 21/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals 2021

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per a la realització de consultories per a empreses i entitats dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, de l'editorial, del musical, de l’audiovisual, de la cultura digital i de l'arquitectura.

Convocant: Generalitat de Cayalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 08/02/2021 - 22/03/2021

Més informació

punt vermell II Premi a la millor iniciativa social en l'àmbit energètic de Fundación Naturgy 2021

La Fundación Naturgy busca projectes socials relacionats amb l'energia, que ajudin als col·lectius més desafavorits: projectes educatius, de vulnerabilitat energètica, d'emprenedoria, d'inclusió social, de salut, ambientals i relacionats amb l'economia circular.

Convocant: Fundación Naturgy
Termini: 15/02/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell 16a edició dels Premis Fundación Randstad per a iniciatives que afavoreixin la igualtat d'oportunitats | 2020

La Fundación Randstad convoca aquests premis com a reconeixement als beneficis de la contractació de persones en risc d'exclusió i la integració de la diversitat a l'empresa.

Convocant: Fundación Randstad
Termini: 03/02/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a explotacions forestals, empreses agrícoles - ramaderes i entitats culturals 2021

Oberta la convocatòria de subvencions destinades a fomentar les explotacions forestals i les empreses agrícoles – ramaderes i de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i per a les entitats culturals, d’educació ambiental i esportives en l’àmbit de l'espai natural de les Guilleries - Savassona.

Convocant: Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona
Termini: 04/02/2021 - 03/04/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2021 | Acció social en l'ambit rural

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de promoure projectes en el medi rural, adaptats a les seves característiques territorials i necessitats socials, per millorar les condicions de vida i generar oportunitats per a les famílies, la infància i l’adolescència, les dones, la gent gran i les persones en risc d’exclusió social.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 07/04/2021 - 04/05/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Recerca Social 2021

La Fundació ”la Caixa” llança una convocatòria oberta i competitiva per finançar projectes de recerca que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social.

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 02/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social per als anys 2020-2022

El Departament d'Empresa i Treball convoca ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball
Termini: 09/06/2020 - 31/12/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Míriam Solé, educadora social voluntària en les polítiques publiques locals de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola Font: Míriam Solé
Míriam Solé: "La participació infantil i juvenil ens ajuda a tothom directa o indirectament"

Hem parlat amb la Míriam Solé Solà, educadora social voluntària en les polítiques publiques locals de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola que ha dirigit i coordinat el projecte 'Consellet Adolescent del Palau', guardonat amb un Premi Jaume Ciuarana.

 Font:
1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

 Font:
Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals 2021

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per a la realització de consultories per a empreses i entitats dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, de l'editorial, del musical, de l’audiovisual, de la cultura digital i de l'arquitectura.

Premi Fondena 2021
Premi Fondena 2021

La Fundación Fondo para la Protección de la Naturaleza engega la tretzena edició del Premi Fondena per a aquella persona, entitat, associació, institució o grup de treball la tasca creadora o d'investigació dels quals hagi representat una contribució important per a la conservació de la fauna i/o flora d'Espanya.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.