logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 12 de maig de 2021 - Num. 424 Butlletins anteriors
 Font: Wesley Tingey Convocats els Premis de Civisme 2021
8 consells per escriure una proposta de subvenció eficaç Convocats els Premis de Civisme 2021

Malgrat la necessitat de diversificar les fonts de finançament, aquestes segueixen sent un dels pals de paller de l’economia de les entitats.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions destinades al suport a les llars d'infants de titularitat privada d'iniciativa social de la demarcació de Barcelona, per al curs 2019-2020

La Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona convoca subvencions per al finançament de les despeses d'escolarització de les llars d'infants de titularitat privada sense finalitat de lucre.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Educació
Termini: 17/04/2021 - 17/05/2021

Més informació

punt vermell Subvenció del Programa de mesures actives d'inserció per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions per a la realització del programa de mesures actives d'inserció que permetin incrementar el grau d'ocupabilitat i la inserció laboral de les persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 05/05/2021 - 18/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a programes d'atenció, defensa o representació de les víctimes d'accidents de trànsit i dels seus familiars, 2021

El Ministerio del Interior convoca subvencions per a entitats o organitzacions sense ànim de lucre, l'objectiu institucional primordial de les quals sigui la representació i defensa dels interessos de les víctimes d'accidents de trànsit.

Convocant: Ministerio del Interior
Termini: 22/04/2021 - 19/05/2021

Més informació

punt vermell Setena edició dels Premis DonaTIC del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, 2021

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública engega la setena edició dels Premis DonaTIC que reconeixen el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Termini: 20/03/2021 - 20/05/2021

Més informació

punt vermell II Concurs de Narrativa Hort d’en Queni

L'APSOCECAT engega la segona edició del seu concurs de relats curts amb la finaitat de fomentar la creació literària i visibilitzar la discapacitat. 

Convocant: APSOCECAT - Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa, en col·laboració amb la Biblioteca Vapor Vell, el Col·lectiu d’Artistes de Sants i l’Economat Social
Termini: 25/03/2021 - 25/05/2021

Més informació

punt vermell Premi Ramon Margalef d'Ecologia, 2021

El Departament de la Presidènciaes convoca la dissetena edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 20/02/2021 - 28/05/2021

Més informació

punt vermell XXVIII Premi Voluntariat (2021)

El Premi Voluntariat té per objectiu reconèixer i fer valer el voluntariat a Catalunya. Enguany, la 28a edició, vol premiar projectes, programes o iniciatives que han promogut les millors estratègies d’adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC)
Termini: 29/04/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell III edició del Premio Biophilia de Comunicación Mediambiental 2021

La Fundación BBVA convoca la tercera edició d'aquest premi que vol reconèixer la tasca de professionals i organitzacions de qualsevol lloc del planeta que contribueixi de manera excepcional a millorar la comprensió i sensibilització pública dels desafiaments ecològics, mitjançant la difusión del coneixement científic i aportant noves mirades multidisciplinars sobre la naturalesa.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 09/03/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell XIX Convocatòria dels ajuts de la Fundación Ordesa (2021)

La Fundación Ordesa convoca una  nova edició dels seus ajuts anuals destinats a la millora de la qualitat de vida, salut i nutrició de la infància sense recursos així com de la població materno-infantil en risc social.

Convocant: Fundación Ordesa
Termini: 01/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell II Beca CEPAC de recerca sobre el tema casteller

El CEPAC, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, convocat la segona edició de la beca de recerca sobre el tema casteller, que vol distingir el millor projecte sobre la composició humana i social de les colles actuals.

Convocant: Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC)
Termini: 19/04/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/05/2021 - 14/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Beques Ciutat d'Olot 2021

Olot Cultura convoca dues beques per a projectes d'investigació de ciències socials i naturals.

Convocant: Olot Cultura - Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Olot
Termini: 21/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundació 'la Caixa' Innovació Social 2021

Els premis Fundació 'la Caixa' a la Innovació social s'emmarquen dins del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials i es dirigeixen a les entitats socials que hagin estat seleccionades per alguna de les Convocatòries Generals del programa.

Convocant: Fundació 'la Caixa'
Termini: 01/01/2021 - 31/12/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Un equip de voluntaris va viatjar a Niaga a deixar-ho tot enllestit per començar les obres. Font: Base-A
Base-A engega una nova campanya de micromecenatge per construir el primer institut de Niaga

A conseqüència de l’esclat de la pandèmia, el projecte que vol dur a terme l'entitat d'àmbit internacional a la ciutat senegalesa es va haver d'endarrerir i, finalment, va quedar aturat per falta de finançament.

Premi Voluntariat Font: Xarxanet.org
Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2021

La 28a edició pretén premiar projectes que han promogut les millors estratègies d'adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents.

XIX Convocatòria dels ajuts de la Fundación Ordesa (2021)
XIX Convocatòria dels ajuts de la Fundación Ordesa (2021)

La Fundación Ordesa convoca una  nova edició dels seus ajuts anuals destinats a la millora de la qualitat de vida, salut i nutrició de la infància sense recursos així com de la població materno-infantil en risc social.

Calendari de convocatòries de finançament anuals 2021

Cada any hi ha tot un seguit de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques, que es van repetint. És per això que en el següent document les trobareu totes classificades per mesos i àmbits i també categoritzats entre finançaments públics i privats.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.