logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 9 de novembre de 2022 - Num. 502 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

Caminada solidària a Tarragona de La Muntanyeta

La Fundació La Muntanyeta ha organitzat una marxa totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda per al diumenge 13 de novembre a Tarragona.

Llegiu-ne més

Subvencions biennals a projectes de cultura comunitària i transformació social (2022-2023)

Subvencions per a projectes de cultura comunitària amb vocació de transformació social, les accions planificades i executades de manera col·laborativa en el marc d'un projecte específic per apropar les arts i les pràctiques culturals a la comunitat amb la voluntat de millorar les capacitats i les condicions de vida de les persones i els col·lectius que hi participen, transformant així l'entorn sociocultural de què formen part.

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Ajuts Cobertes verdes i naturalizació

La renaturalització dels terrats de Barcelona pren impuls i l’Ajuntament ofereix ajuts  per fomentar la seva implantació. La convocatòria també ofereix ajuts per: Naturalització i permeabilització de tanques cegues. Naturalització d'espais lliures d'edificació. Eliminació d'elements nocius per a la salut.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida. Termini: 15/11/2022 - 15/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a activitats i actuacions estratègiques d’interès cultural o ciutadà d'especial impacte i rellevància territorial realitzades a Tarragona

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions a persones jurídiques privades sense afany de lucre que duen a terme activitats o actuacions culturals i/o d’interès ciutadà estratègiques, d’especial rellevància i amb un impacte important dins i fora del territori més immediat, que es realitzin a la demarcació de Tarragona durant el 2022.

Convocant: Diputació de Tarragona Termini: 14/09/2022 - 15/11/2022 Llegiu-ne més

Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2022

Cerca el compromís municipal i de les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat per actuar conjuntament i aconseguir una organització social del temps, més saludable, igualitària i eficient.

Convocant: Ajuntament de Barcelona Termini: 15/09/2022 - 15/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions biennals a projectes de cultura comunitària i transformació social (2022-2023)

Subvencions per a projectes de cultura comunitària amb vocació de transformació social, les accions planificades i executades de manera col·laborativa en el marc d'un projecte específic per apropar les arts i les pràctiques culturals a la comunitat amb la voluntat de millorar les capacitats i les condicions de vida de les persones i els col·lectius que hi participen, transformant així l'entorn sociocultural de què formen part.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) Termini: 03/11/2022 - 18/11/2022 Llegiu-ne més

Premi Ramon Barnils

L’objectiu del Premi és estimular la pràctica del periodisme d’investigació. Per aquest motiu el Grup de Periodisme Ramon Barnils vol reconèixer públicament la feina dels i les periodistes que tracten temes poc presents als mitjans i que, mitjançant la recerca, treballen per treure a la llum informacions de rellevància.

Convocant: Grup de Periodisme Ramon Barnils Termini: 17/10/2022 - 20/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions destinades a projectes de joventut

Aquesta subvenció fomenta la realització d'activitats dirigides a desenvolupar la participació dels joves, promoguin la salut, la integració, l'esperit artístic i creatiu, d'oci i festives promogudes i/o adreçades als joves. Han de ser projectes oberts a la resta de la població jove de Castelldefels.

Convocant: Ajuntament de Castelldefels Termini: 28/10/2022 - 21/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a la promoció d'habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer o cessió d'ús sobre sòl de titularitat privada

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència pública competitiva, per a la promoció d'habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer o cessió d'ús sobre sòl de titularitat privada per a l'any 2022.

Convocant: Agència de l'Habitatge de Catalunya Termini: 26/10/2022 - 25/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions a favor d'entitats sense finalitat de lucre que gestionen habitatges d'inserció social, any 2023

L’objectiu és finançar els equips de suport psicosocial i educatiu de les entitats que gestionen habitatges d’inserció social que tenen com a finalitat acollir en un habitatge digne a persones en situació d’exclusió social o en risc.

Convocant: Diputació de Barcelona. Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social. Gerència de Serveis Socials Termini: 08/11/2022 - 28/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a projectes dins del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny 2023

Subvencions per a la realització de projectes dins del Parc del Montseny.

Convocant: Diputació de Girona Termini: 20/09/2022 - 30/11/2022 Llegiu-ne més

Premis Baldiri Reixac 2022/23 · Llengua, arts i educació

Guardons anuals que, des de fa 45 anys, impulsen i reconeixen projectes educatius singulars que aportin solucions als reptes ac­tuals, situant la cultura, la llengua i la crea­tivitat com a eixos verte­bradors d’aquest procés de transformació, per construir una escola oberta, inclusiva i innovadora.

Convocant: Fundació Carulla Termini: 17/10/2022 - 30/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a polítiques de foment de la participació ciutadana

Subvencions destinades al finançament de les despeses municipals derivades de les actuacions dels ajuntaments per planificar i executar les polítiques de foment de la participació ciutadana per l'any 2023.

Convocant: Diputació de Girona Termini: 02/11/2022 - 02/12/2022 Llegiu-ne més

XVI Premis Estratègia NAOS

S'obre la convocatòria per presentar les iniciatives amb l'objectiu bàsic de promoure la prevenció de l'obesitat i altres malalties no transmissibles, mitjançant la promoció d'una alimentació saludable i del foment de la pràctica regulat d'activitat física. Les propostes s'han de desenvolupar en el marc dels objectius de l'Estratègia NAOS.

Convocant: Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició del Ministeri de Consum Termini: 15/07/2022 - 09/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per al foment d'actuacions dirigides a la renaturalització i resiliència de ciutats espanyoles

Convocatòria del projecte a la renaturalització urbana, de forma que s'incrementi tant la biodiversitat i la seva conservació als entorns urbans, com la resiliència de les ciutats davant del canvi climàtic, la seva habilitat i la qualitat de vida dels seus habitants.

Convocant: Fundació Biodiversidad Termini: 20/10/2022 - 22/12/2022 Llegiu-ne més

Concurs Hip-hop per la Pau per al curs 2022-2023

Creat amb l'objectiu de fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís dels i les joves en l’àmbit de la pau.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) Termini: 23/09/2022 - 30/01/2023 Llegiu-ne més

XXXIII Premis Avedis Donabedian a la Qualitat

Nova edició d'aquests premis que volen reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres sanitaris i socials i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Convocant: Fundació Avedis Donabedian Termini: 15/09/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2022 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.