7 turons i 7 causes solidàries

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

7 turons i 7 causes solidàries

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

La Barcelona Magic Line és una travessa solidària no competitiva que recorre set turons de la ciutat per recollir fons per a l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Apunta-t’hi!

La cursa tindrà lloc el proper 2 de març de 2014. Poden inscriure-s'hi equips d'entre 3 i 25 components, sense limitacions d'edat. Cada equip assumirà un doble repte: solidari i esportiu, que haurà de concretar en el moment de la inscripció.

Així, cada equip haurà de plantejar la quantitat de diners que es proposa recaptar (100€, 500€, 1000€...) per als projectes socials de Sant Joan de Déu. Per aconseguir-ho, podrà dur a terme les accions que consideri. Per exemple: organitzar un sorteig o una festa solidària, un mercat de segona mà, vendre productes (samarretes, pastissos...). Disposarà fins el dia de la marxa, el 2 de març, per assolir el seu repte.

El repte esportiu consisteix en triar una distància a assolir del recorregut total de la BML. Les distàncies són 10, 20 i 30km.

Aquests són els 7 turons que inclou el recorregut i les 7 causes a què es pot contribuir:

  1. La Rovira, el turó de les Emergències socials
  2. El Carmel, el turó de la Recerca Biomèdica
  3. La Creueta del Coll, el turó de la Cooperació Internacional
  4. Tibidabo, el turó de la Salut mental
  5. Sant Pere Màrtir, el turó de la infància hospitalitzada
  6. Montjuïc, el turó de les persones sense llar
  7. Mont Tàber, el turó de les persones dependents

Sense la participació del voluntariat, la Barcelona Magic Line (BML) no seria possible. Per dur-la a terme cal un equip de 250 voluntaris. Fer voluntariat a la BML és, alhora, una manera de donar suport a l’acció solidària de Sant Joan de Déu.

Al web de la cursa trobareu més informació per a inscriure-us-hi com a participants o bé com a voluntaris.

Afegeix un comentari nou