ALEC, una eina per apoderar i visibilitzar les dones lesbianes

IdemTV
Alec, una eina per a l’apoderament i la visibilitat de la dona lesbiana. Font: IdemTV
Alec, una eina per a l’apoderament i la visibilitat de la dona lesbiana. Font: IdemTV

ALEC, una eina per apoderar i visibilitzar les dones lesbianes

IdemTV

Resum: 

L'Associació de Lesbianes Empresàries de Catalunya està formada per lesbianes emprenedores voluntàries de diferents perfils professionals que busquen establir sinèrgies a través de la col·laboració en projectes, iniciatives, productes i serveis.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, ens presenten el paper del voluntariat a l'associació ALEC que treballa per donar servei personal i professional a les dones lesbianes a través de tallers, formació i intercanvi. L'Associació de Lesbianes Empresàries de Catalunya (ALEC) és una eina de competitivitat basada en la col·laboració entre dones lesbianes, bisexuals i trans, que intenta fomentar l’apoderament de les dones lesbianes a través de l'establiment de sinergies i col·laboracions en projectes, iniciatives, productes i serveis.

ALEC està formada per lesbianes emprenedores de diferents perfils professionals i té com a objectiu teixir una xarxa per l’apoderament i la visibilització de la dona lesbiana.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou