Apropa Cultura celebra el seu 10è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Apropa Cultura celebra el seu 10è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquesta iniciativa ofereix una plataforma que té com a objectiu facilitar les sinergies entre equipaments culturals i entitats socials per tal de promoure la inclusió i la transformació social a partir de la cultura.

El projecte Apropa Cultura ha celebrat el seu desè aniversari fent una festa a L’Auditori el dia 24 d'octubre, a la qual han assistit usuaris i usuàries, equipaments, artistes, centres socials i autoritats que hi participen reivindicant l’accés universal a la cultura.

Durant aquest esdeveniment, les persones que han format part d'Apropa Cultura com a usuàries i educadores han donat a conèixer les seves experiències. També s'ha reconegut la tasca de les entitats més compromeses amb el projecte al llarg d'aquests deu anys, i se'ls hi ha fet entrega d'un diploma commemoratiu.

I en la celebració no podien faltar les actuacions culturals. El ballarí i coreògraf Cesc Gelabert, un quartet d'intèrprets de l’OBC, la soprano Begoña Alberdi i el Cor Apropa han amenitzat la festa.

Apropa Cultura ha publicat una revista de 12 pàgines amb testimonis, balanç i mirades al futur, amb motiu d'aquest 10è aniversari.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou