Aquestes festes, es busca rei!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Aquestes festes, es busca rei!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Els alumnes de 1r de Batxillerat de l’escola Súnion de Barcelona participen en una recollida de joguines solidària. Per aconseguir la màxima difusió han ideat una campanya: #esbuscarei.

Si l’objectiu dels alumnes de 1r de Batxillerat de l’escola Súnion era aconseguir despertar l’interès, ho han aconseguit! La campanya “Es busca rei” per recaptar joguines per aquest Nadal és un exemple de com, amb sensibilitat i il·lusió, es poden idear campanyes que funcionen i mobilitzen la societat.

La iniciativa de fer la campanya de publicitat va sorgir d’un crèdit variable de publicitat ara fa tres anys. Després de l’èxit d’aquesta s’ha continuat duent a terme per part dels alumnes de batxillerat que són els creadors i impulsors de la campanya benèfica.

Aquest any hi haurà Reis que tampoc podran passar per totes les cases. Els ajudem?

La campanya d’enguany es titula “Es busca rei” i explica com cada Nadal molts nens i nenes no poden rebre joguines. Diu: «aquest any hi haurà Reis que tampoc podran passar per totes les cases. Els ajudem?» i convida a totes les persones que hi vulguin col·laborar a fer arribar a l’escola jocs i joguines entre el 12 i el 21 de desembre.

La Júlia és una de les alumnes de l’escola que ha participat en la creació de la campanya i explica que «ha estat una oportunitat per entrar en contacte amb el món de la publicitat, la creació audiovisual i les xarxes socials». I a la vegada el resultat és un producte que ajudarà a les persones a ser més solidàries.

La campanya ha estat dirigida per Rubén Wagensberg amb l’ajuda dels tècnics Marc Ibañez, Toni Rey i Jose Balada i la col·laboració d’Oriol De Balanzó i Xavi Pallicera, a més dels alumnes de Primer de Batxillerat.

Podeu veure els vídeos dels anys anteriors penjats a VIMEO.

Comentaris

Molt bona tasca la que fan amb aquest crédit. Felicitats al professor, als alumnes i a la Escola Súnion !!!

Afegeix un comentari nou