Arriba la vuitena edició de la ruta catalana a Poblet

Guies i Scouts d'Europa a Catalunya
Autor/a: 
Guies i Scouts d'Europa a Catalunya
Guies i Scouts d'Europa,al monestir de Poblet Font: Guies i Scouts d'Europa a Catalunya
Guies i Scouts d'Europa al Monestir de Poblet. Font: Guies i Scouts d’Europa a Catalunya
Ruta Catalana de Poblet Font: Guies i Scouts d'Europa a Catalunya
Guies i Scouts d'Europa al Monestir de Poblet. Font: Guies i Scouts d’Europa a Catalunya
Cartell ruta a Poblet 2024 Font: Guies i Scouts d'Europa a Catalunya
Guies i Scouts d'Europa al Monestir de Poblet. Font: Guies i Scouts d’Europa a Catalunya

Arriba la vuitena edició de la ruta catalana a Poblet

Autor/a: 
Guies i Scouts d'Europa a Catalunya
Guies i Scouts d'Europa a Catalunya

Resum: 

Guies i Scouts d’Europa a Catalunya organitza del 22 al 25 de març de 2024 la setena edició de la Ruta Catalana al Monestir de Poblet, una activitat per a joves de 17 anys o més per créixer en la fe cristiana.

L’associació de lleure de Guies i Scouts d’Europa a Catalunya prepara un any més la seva tradicional ruta catalana al Monestir de Poblet, que ja arriba a la seva vuitena edició. Es tracta d’una activitat dirigida a joves de 17 anys o més que busca aprofundir en l’espiritualitat cristiana a través del mètode scout i el contacte amb la natura.

La peregrinació d’enguany tindrà lloc del divendres 22 al dilluns 25 de març, coincidint amb la festivitat de Diumenge de Rams, fet que permetrà a les persones participar-hi d’una manera adient per a la Setmana Santa. Durant quatre dies, scouts, guies i tots els i les joves que els vulguin acompanyar viuran per equips els elements propis de la ruta escolta: l’oració, el servei al proïsme, la contemplació, les vetllades i, per suposat, la ruta, què és l’element principal de les activitats del moviment de Guies i Scouts d’Europa per a l’edat.

Al llarg de la ruta, s’aprofundirà en el lema triat per l’associació durant aquest curs: 'Caminar, créixer, confiar'. Es farà a través del caminar de la ruta, però també amb xerrades formatives dels consiliaris religiosos i caps, a més d’un seguit de lectures diàries i reflexions que es facilitaran als participants a través del quadern de ruta.

Les persones interessades en participar a la ruta poden enviar un correu electrònic a comunicacio@escoltisme.eu, des d’on es facilitarà tota la informació per a inscriure’s a l’esdeveniment. El cost de la participació és de 15€, preu que inclou l’allotjament al Monestir de Poblet l’últim dia. El menjar i el transport, gestionat per cada equip, no entra dins d'aquest preu. A més, aquelles persones que ho desitgin podran visitar el Monestir dilluns al matí per un preu de 8 euros. Les inscripcions estaran disponibles fins al divendres 15 de març.

Sobre l’organització

Guies i Scouts d'Europa és un moviment d'escoltisme catòlic present a 24 països que busca el creixement integral de la infància i la joventut a través del mètode scout i la formació cristiana. El moviment, també conegut com a Federació d’Escoltisme Europeu (UIGSE-FSE), està reconegut com una associació internacional de fidels de dret pontifici per la Santa Seu.

A Catalunya, Guies i Scouts d’Europa té presència activa a Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Igualada, Manresa i Sant Celoni. Ho fa a través d’agrupaments instaurats a parròquies que posen a disposició de famílies i joves l’escoltisme inspirat en el mètode de Robert Baden Powell i Mossèn Antoni Batlle.

Per a més informació sobre l’entitat i l’esdeveniment podeu visitar la pàgina web de l'entitat o enviar un correu electrònic a comunicació@escoltisme.eu

Afegeix un comentari nou