Aura Fundació desparella mitjons pel dia mundial de la Síndrome de Down

LaviniaNext
Autor/a: 
Dani Sorolla
 Font: Aura Fundació
La iniciativa continua tot i la situació extraordinària que estem vivint. Font: Aura Fundació
 Font: Aura Fundació
Aura Fundació és una entitat dedicada a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Font: Aura Fundació
 Font: Aura Fundació
Aura Fundació demana compartir a les xarxes socials una fotografia lluint mitjons desparellats amb els hashtags #AuraDownsDay i #LotsOfSocks. Font: Aura Fundació

Aura Fundació desparella mitjons pel dia mundial de la Síndrome de Down

Autor/a: 
Dani Sorolla
LaviniaNext

Resum: 

Aquest 21 de març, per tercer any, l’entitat anima a tothom a unir-se a la divertida campanya de posar-se dos mitjons diferents per reivindicar la diversitat, singularitat i inclusió de totes les persones.

Malgrat els temps d’enorme incertesa que estem vivint a conseqüència de la crisi sanitària desencadenada pel Covid-19, que ens ha obligat a confinar-nos a les nostres llars per frenar la propagació del virus, hi ha iniciatives molt lloables i necessàries que segueixen en peu.

Una d’elles ja va camí de ser un clàssic. Parlem de la iniciativa mitjons desparellats, que des de fa tres anys pel 21 de març, dia Mundial de la síndrome de Down, impulsa Aura Fundació, una entitat amb més de tres dècades d’història dedicades a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, com va explicar a Xarxanet la seva directora, Maria Cabré, en aquesta entrevista.

¿En què consisteix la campanya d’Aura Fundació? És divertit, i alhora molt senzill: aquest dissabte 21 de març només cal compartir a les xarxes socials una fotografia lluint mitjons desparellats. I fer-ho amb els hashtags #AuraDownsDay i #LotsOfSocks.

Desparellar mitjons és un gest senzill per fer visible la diversitat de totes les persones.

Una iniciativa fàcil de portar a terme i compatible amb el #joemquedoacasa que hem de seguir fil per randa aquests dies. I el més important, ajudarà a fer reflexionar i visibilitzar la diversitat i la inclusió social i l’acceptació de totes les persones. Anima’t a participar-hi i recorda etiquetar Aura Fundació @aurafundació.

Una col·laboració solidària

La campanya complementa la col·laboració solidària que l’entitat ha tirat endavant amb la marca de mitjons Jimmy Lion des de fa tres anys, quan Aura Fundació va crear el hashtag #AuraDownsDay aprofitant el ressò internacional de la seva ponència a la seu de Nacions Unides a Nova York. També per unir-se a la iniciativa #lotsofsocks de l’organització Down Syndrome International.

Una col·laboració molt profitosa que va donar la possibilitat a persones amb discapacitat intel·lectual d’Aura Fundació de ser artistes per un dia, formant part d’un taller de dibuix que va ser part essencial del procés de disseny de dos originals models de mitjons. Una compra solidària que es pot realitzar durant tot l’any al web de la fundació.

Afegeix un comentari nou