"Baixem al carrer", un projecte comunitari d'atenció a la gent gran

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

"Baixem al carrer", un projecte comunitari d'atenció a la gent gran

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquesta iniciativa es va crear l'any 2009 al barri del Poble-sec de Barcelona perquè les persones grans que no poden sortir soles de casa seva no es quedin atrapades al seu propi domicili.

El projecte "Baixem al carrer" de la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec fa possible que aquestes persones d'edat avançada puguin tornar a gaudir del barri i de la ciutat, acompanyades per altres persones grans i per voluntaris i voluntàries.

El treball en xarxa que es duu a terme al barri a partir de serveis socials i de salut, entitats i veïnat permet conèixer a les persones grans que tenen dificultats per sortir soles de casa. Gràcies a la utilització de transport adaptat, cadires pujaescales i cadires de rodes poden accedir al carrer i participar en diverses activitats que es fan a la comunitat.

Entre aquestes activitats, es fan visites a parcs i a museus, s'assisteix a concerts i al teatre, es participa en activitats comunitàries i festes populars com la Festa Major, la Mostra d'Entitats, la Rua XIC...

També s'organitzen conjuntament amb altres projectes activitats intergeneracionals, com les Trobades de cosidores i el Compartim Poble-sec.

Tot seguit pots veure un divertit vídeo que han fet per promocionar el projecte:

Afegeix un comentari nou