Barcelona impulsa a l'estiu els seus centres esportius municipals

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Barcelona impulsa a l'estiu els seus centres esportius municipals

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

La campanya posa l’accent en el fet que tothom pot trobar un centre esportiu municipal a prop de casa seva.

L’Institut Barcelona Esports promou la pràctica de l'esport amb la campanya que porta com a lema “Centres esportius municipals. Oberts a tothom”. En ella destaca l'àmplia oferta d'equipaments, l’adequació de les diverses tarifes als diferents col·lectius i l’alt nivell professional dels seus monitors i monitores.

També fa difusió de la gran varietat d’equipaments especialitzats difícils de trobar que ofereixen la possibilitat de practicar disciplines minoritàries.

La campanya de comunicació inclou 600 banderoles distribuïdes pels carrers principals de la ciutat en les quals es poden llegir missatges com “129 centres esportius que et deixaran bocabadat”, “1.300 supermonitors capaços de despertar l’esportista que tens a dins” o “200 tarifes diferents perquè tothom pugui fer esport”.

Barcelona té una completa xarxa de centres esportius municipals: 140 equipaments entre centres esportius, piscines, camps de futbol, pistes, etc. També disposa de més d'un centenar de centres privats que acosten i faciliten l'activitat física a la ciutadania.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou