Catalunya celebra la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Catalunya celebra la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Avui 8 de maig es fa a Barcelona l’acte inaugural de la Festa del Comerç Just i la Banca ètica 2014 que es celebrarà a 33 municipis de Catalunya el dissabte dia 10.

El lema “Desmarca’t! Hi ha alternatives” encapçala la quinzena edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica que es celebrarà dissabte dia 10 de maig a 33 municipis de tot Catalunya. Un missatge que convida a sortir de les lògiques de consum de massa i que dóna continuïtat al lema de l’any passat a través de la cerca d’alternatives i que queda recollit en el manifest de la Festa.

Coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just i des de diferents punts del territori es donaran a conèixer alternatives de consum i al sistema capitalista basat en el respecte als drets humans i el medi ambient a través de normes de producció i regles de joc basades en la transparència, el preu mínim just i la corresponsabilitat de qui consumeix i produeix.

Busca la teva festa!

Podeu consultar tots els municipis on es duran a terme activitats relacionades amb la Festa del Comerç Just al web oficial de l’esdeveniment. En aquesta pàgina també hi podreu trobar un mapa territorial amb la distribució de les festes a tot Catalunya.

SETEM s’encarrega de la coordinació nacional de la festa amb la participació d’Alternativa 3, Fiare, FETS-Finançament Ètic i Solidari-, Oxfam Intermón, la Xarxa de Consum Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Tarragona, TV3, BTV i El Periódico.

Continguts relacionats:

La Casa Orlandai i Setem organitzen la festa del comerç just.

Afegeix un comentari nou