Comença una nova edició del procés formatiu "Activa’t!"

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Comença una nova edició del procés formatiu "Activa’t!"

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquesta iniciativa té com a objectiu reforçar les capacitats i la transformació personal i social de la població jove d’entre 20 i 35 anys que viu a la província de Barcelona.

"Activa’t! Formació innovadora en eines comunitàries per a la transformació social" està organitzada per Novact i compta amb la col·laboració d'una xarxa de sis organitzacions relacionades amb el treball comunitari.

La formació va dirigida a joves que vulguin contribuir a la transformació social en entorns comunitaris. Dóna l'oportunitat de poder participar en un procés d’aprenentatge personal i col·lectiu amb continguts i l'adquisició de coneixements que tenen una visió innovadora, comunitària i crítica de la realitat social.

També ofereix seguiment i acompanyament pràctic de cara a posar en marxa les eines i els recursos adquirits mitjançant el disseny i la implementació d’actuacions comunitàries per donar resposta a problemàtiques socials existents. D'aquesta manera, es persegueix l’objectiu final de "contribuir a mitigar les causes que generen les desigualtats socials i la vulneració de drets", segons s'explica al web de la iniciativa.

Aquesta formació està adreçada a 40 joves que es dividiran en dos grups: un de 20 participants amb estudis relacionats amb l’àmbit social (finalitzats o realitzant l’últim curs) i que resideixin a les comarques de Barcelona; un altre grup amb una vintena de professionals de l’àmbit social que estiguin en actiu o en procés de recerca de feina.

El procés formatiu consta d'una primera fase que tindrà lloc entre el 19 de febrer i l'1 d’abril en la que es faran sessions formatives intensives, d'una segona entre el 4 d’abril i el 4 de juny dedicada al disseny de les actuacions comunitàries, i d'una tercera des del 5 de juny fins el 5 de juliol per fer-ne la implementació i el seguiment.

Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest formulari. Per tenir més informació pots consultar la pàgina web de l'Activa't o escriure a l'adreça de correu electrònic dani@novact.org.

Afegeix un comentari nou