Concurs per dissenyar les bosses per la campanya de Nadal al barri del Raval

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Concurs per dissenyar les bosses per la campanya de Nadal al barri del Raval

Resum: 

El convoca el grup motor de "Raval, Territori Socialment Responsable", un projecte d'intervenció comunitària intercultural que té com a objectiu cohesionar socialment aquest barri de la ciutat de Barcelona.

Amb aquest concurs es vol definir el disseny i els missatges de 5.000 bosses de roba que es repartiran durant la campanya de Nadal als comerços del barri del Raval de Barcelona vinculats a les associacions comercials de l'Eix Comercial del Raval.

El disseny ha de permetre il·lustrar i difondre el concepte de "Territori Socialment Responsable" i les propostes es poden presentar fins el proper 18 d’octubre. L’enviament d'aquestes es pot fer de dues maneres:

  • Entrega en mà dels dissenys originals a la Fundació Tot Raval (a la Plaça Caramelles, 8), de dilluns a dijous de 9 a 18h i divendres de 9 a 15h.
  • Enviament per correu electrònic en format JPG a l'adreça electrònica tsr@totraval.org, indicant a l'assumpte “CONCURS DISSENY BOSSA”.

L’autor o autora del disseny guanyador tindrà com a premi un lot de llibres sobre el Raval i entrades per visitar tres grans museus del barri: el Centre de Cultura Conyemporània de Barcelona (CCCB), el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i el Museu Marítim.

L’objectiu del projecte "Raval, Territori Socialment Responsable" és visibilitzar i promoure la coresponsabilitat a partir de la implicació dels agents socials, econòmics i culturals que ja estan participant al barri, així com motivar la resta perquè ho facin i aconseguir un veritable impacte en el territori.

La convocatòria del concurs té com a marc “Vine al Raval. Il·lumina el Raval”, un projecte formatiu i ocupacional adreçat a persones en risc d’exclusió. Aquest projecte té també com a objectiu generar oportunitats formatives i ocupacionals a partir de la fabricació de llums que es podran utilitzar per il·luminar entitats i llocs emblemàtics del barri durant el Nadal, però també durant la Festa Major.

Afegeix un comentari nou