Associació Salut i Família ofereix teleassistència en planificació familiar i assessoria legal

Associacio Salut i Família
Autor/a: 
Associació Salut i Família
 Font: Associació Salut i Familia
Font: Associació Salut i Familia

Associació Salut i Família ofereix teleassistència en planificació familiar i assessoria legal

Autor/a: 
Associació Salut i Família
Associacio Salut i Família

Resum: 

L'entitat presta tots els seus serveis telefònicament i de manera gratuïta per garantir l’atenció a les persones beneficiàries.

El brot de coronavirus i posterior confinament de la població ha portat a l’Associació Salut i Família a adaptar el seu servei per complir amb les instruccions de les autoritats sanitàries sense deixar d'atendre les persones beneficiaris. Així doncs, l'entitat ofereix tots els seus serveis habituals en modalitat de teleassistència.

Per sol·licitar atenció en planificació familiar, interrupció legal de l’embaràs, assessorament formatiu i laboral, assessorament jurídic i/o suport social i psicològic, només cal trucar als telèfons 93 268 24 53 i/o 93 268 36 00 per concertar una cita telefònica.

Planificació familiar eficaç i gratuïta

L'Associació Salut i Família ofereix mètodes gratuïts de prevenció de l'embaràs no desitjat o no planificat i anticoncepció de llarga durada i eficàcia provada. Els anticonceptius Implanon i Diu són gratuïts per a qualsevol dona mentre duri el confinament.

L'entitat també compta amb atenció gratuïta en el cas que es decideixi interrompre l'embaràs.

Assessoria legal telefònica i gratuïta

Durant el període de confinament, l'entitat ofereix assessoria legal telefònica i gratuïta en drets laborals, en cas d'acomiadament, atur o ERTO; drets de guarda, custòdia i pensió per aliments dels fills i filles; consultes sobre obtenció de la residència legal i la nacionalitat espanyola, matrimoni, violència de gènere, separació i divorci.

Per fer ús d'aquest servei, només cal trucar als telèfons 932683600 i / o 932682453 i demanar una cita telefònica.

Si voleu, també podeu apuntar-vos al llistat de participants 'Preferents' als Grups de Suport a la Maternitat, Tallers d’Integració i Acollida, Tallers de Planificació Familiar i/o Tallers de Gènere i Sexualitat Femenina que se celebraran tan aviat ho permeti l’evolució de l’epidèmia per COVID-19.

Afegeix un comentari nou