Crida a participar en l'enquesta sobre associacionisme juvenil a Barcelona

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
 Font:
Font:

Crida a participar en l'enquesta sobre associacionisme juvenil a Barcelona

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

L'informe s'elabora amb la finalitat d'esdevenir una eina de treball, politització i visibilitat de les entitats d'associacionisme juvenil i conèixer en quin punt es troben, detectar necessitats i demandes comunes.

Des del Consell de Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) demanen a entitats i col·lectius juvenils de base comunitària la seva participació en aquest estudi sobre l'estat de l'associacionisme juvenil de base comunitari a la ciutat de Barcelona per tal d'elaborar posteriorment un informe.

La crida va, doncs, dirigida a les associacions i col·lectius juvenils de base comunitària, és a dir, joves que s’organitzen voluntàriament amb una finalitat d’implicació col·lectiva a l’entorn i de transformació dels barris.

Es tracta d'una breu enquesta que inclou preguntes amb relació a espais dignes, espai públic i comunitat per recollir informació sobre quina és la situació actual de les entitats que basen la seva tasca voluntària que persones joves realitzen diàriament, implicant-se en el seu entorn més proper per tal de transformar els seus barris, pobles i ciutats.

La presentació de l'informe està prevista pel 18 de novembre en una jornada de trobada entre les entitats juvenils dels diferents districtes de la ciutat de Barcelona.

El CJB i el CRAJ treballen en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat, oferint el seu suport, recursos i serveis per enfortir i fer créixer l’associacionisme juvenil de la ciutat.

Afegeix un comentari nou