El 17 d’octubre aixeca’t contra la pobresa!

 Font:
Font:

El 17 d’octubre aixeca’t contra la pobresa!

Resum: 

El proper 17 d’octubre, amb motiu del Dia Internacional per a l’eradicació de la pobresa, diverses entitats organitzen una sèrie de concentracions, actes i una votació popular, dirigides tant a institucions, entitats com a la societat civil per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social a Catalunya:

- A partir de les 12 h., a la Plaça Sant Jaume (Barcelona):

  • Concentració ludicoreivindicativa "Per unes polítiques més responsables, socials i solidàries".
  • Votació popular contra la pobresa a partir d’un decàleg amb deu compromisos/propostes per tal de fer créixer els drets, la solidaritat i la pau contra la pobresa. Entre d’altres compromisos/propostes trobem: no retallar ni la despesa social a Catalunya ni la cooperació internacional catalana, assolir el 0’7, reduir dràsticament la despesa militar espanyola ó reduir la petjada ecològica i la petjada de carboni.
  • Participar activament en una performance col·lectiva, molt senzilla i significativa que estan preparant, “Aixeca’t contra la pobresa”. Necessiten persones voluntàries que els hi ajudin. Si hi esteu interessats/ades, envieu un correu a genere@fcongd.org i us explicaran com.

Més informació.

Proposen:

  • Venir amb una samarreta blanca i que animeu tothom perquè en porti una.
  • Portar totes aquelles pancartes amb els lemes que vulgueu ressaltar contra la pobresa.
  • Venir a votar

- A les 18 h, al Teatre Zona Nord, Av. Rasos de Peguera, 19-25, de Ciutat Meridiana (Barcelona): Acte institucional de signatura del manifest “Compromís 17 d’octubre de les entitats socials contra la pobresa” dins de la campanya "Donem el millor de nosaltres", per demostrar que, com sempre, som capaços de donar el millor de nosaltres quan més falta fa.

  • Comptarà amb les intervenciones del Molt Hble. Sr. José Montilla (President de la Generalitat) i la Sra. Àngels Guiteras (Presidenta de la taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya).

Places limitades. Cal inscripció prèvia a: www.tercersector.cat.

Afegeix un comentari nou