El CRAJ recull propostes formatives per al 2021

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Adam Peribáñez
Logotip del CRAJ Font:
Logotip del CRAJ Font:

El CRAJ recull propostes formatives per al 2021

Autor/a: 
Adam Peribáñez
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El servei ha obert un formulari per a recollir necessitats i idees per al proper any

Malgrat les restriccions, confinaments i la situació general creada per la COVID-19, les entitats i organitzacions no han aturat la seva tasca formativa aquest 2020. Els habituals cursos, xerrades i actes han vist com, en la majoria de casos, passaven a un format virtual.

Així, cursos, formacions i webinars online han proliferat durant tot l’any. Malgrat l’activitat associativa ha disminuït, l’oferta formativa en diversos temes ha mantenint coberta la necessitats de formació de les entitats.

El Centre de Recursos Per a les Associacions Juvenils de Barcelona, el CRAJ, no n’ha estat una excepció, i durant tot l’any ha organitzat, de la mà d’associacions i altres entitats, formacions com el curs de portaveus per entitats juvenils, el curs “Obrim les portes de l’entitat a les persones joves” o, tot just aquest mateix desembre, el cicle formatiu enfocat a combatre racisme a les entitats juvenils, realitzat juntament amb el CJB, SOS Racisme o Joves Gitanos de Gràcia entre altres entitats.

Les formacions preparades pel centre han respost a les necessitats i demandes de les associacions juvenils, tocant temes com la gestió de rols de poder, el feminisme, les subvencions o la gestió de projectes.

Ara que acaba l’any, el CRAJ es prepara per a presentar l’oferta formativa per al 2021, i de cara a poder proporcionar formacions que interessin a les entitats, ha obert un formulari on les associacions poden plantejar les seves necessitats, propostes o coneixements, de forma que puguin ser compartides amb la resta d’entitats.

Així doncs, al formulari es pot plantejar tant aquelles necessitats o interessos formatius que es vulguin incloure en la planificació del 2021 com aquells àmbits o temàtiques en les que l’entitat pot aportar el seu coneixement i expertesa, establint així la possibilitat de col·laborar amb el CRAJ.

El formulari es troba obert fins al proper 6 de gener i s’hi pot accedir des d’aquest enllaç, així com consultar dubtes o demanar mes informació a través del correu assessoraments@crajbcn.cat

Afegeix un comentari nou