El Gimnàs Social Sant Pau duu a terme una campanya que el permeti sobreviure

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Gimnàs Social Sant Pau duu a terme una campanya que el permeti sobreviure

Ravalnet

Resum: 

Els treballadors i les treballadores d'aquest centre esportiu, molt implicat socialment al barri del Raval de Barcelona, s'han mobilitzat per fer front a un desnonament i intentar donar continuïtat a la seva tasca.

El Gimnàs Social Sant Pau s'autodefineix com un "gimnàs amb ànima, on tothom té el seu lloc i és casa de totes" i entén el comerç de proximitat com una oportunitat de canvi en el territori. Prova d'això són les facilitats que donen per pagar les quotes, tenir usuaris i usuàries que viuen al carrer o que no necessiten els papers per inscriure-s'hi, els horaris especials pel Ramadà o disposar de vestidors per a persones transexuals.

L'any 2012 l'equip laboral del gimnàs va agafar la seva gestió després de la que havien fet els anteriors propietaris i propietàries, que va deixar un deute de 50.000 euros. Actualment està en procés de constituir-se com a cooperativa i s'enfronta a una denúncia per part de la propietat de l'immoble i a un desnonament que es preveu que s'executarà l'1 de gener del 2017.

És per això que han iniciat la campanya"Salvem el Sant Pau" per recollir fons i fer front a la situació a partir de tres formes de col·laboració:

  • Associant-se al gimnàs.
  • Fent un ingrés al número de compte 0049 4705 62 2116807289.
  • Participant econòmicament a la campanya de finançament col·lectiu a Coopfunding.

Qualsevol aportació econòmica que es faci donarà dret a la inscripció per fer servir les instal·lacions durant el temps que cada persona cregui just.

També pots donar el teu suport entrant al web de la campanya i signant el seu manifest.

Afegeix un comentari nou