El llibre 'La nostra xarxa social' reconeix la tasca educativa dels caus i esplais catalans

 Font:
Font:

El llibre 'La nostra xarxa social' reconeix la tasca educativa dels caus i esplais catalans

Resum: 

La Secretaria de Joventut, amb la col·laboració de les entitats catalanes d'educació en el lleure, ha editat el llibre 'La nostra xarxa social', del periodista Carles Capdevila, em el que es fa un reconeixement a la tasca que duen a terme els 18.000 monitors i monitores, que dediquen tardes i caps de setmana sencers a contribuir en l'educació no formal dels infants catalans. La publicació també recull experiències i testimonis del 80.000 nois i noies que van al cau o a l'esplai, així com totes aquelles persones que formen o han format part de les activitats de l'educació en el lleure de Catalunya.

Carles Capdevila reivindica a través d’aquest llibre que el moviment de l’educació en el lleure ha estat des de fa dècades el veritable embrió de les relacions socials entre els seus membres.

Dins la nova campanya I tu... què fas? Vine al cau/esplai s’han editat 40.000 exemplars d'aquest llibres distribuits a les Ampas i centres escolars; als caus i esplais; i que s'han encartat a la revista del Club Super3. També s'han distribuït 125.000 postals i 125.000 adhesius. Les postals han de servir perquè els membres de les associacions d’educació en el lleure puguin convidar als seus amics i amigues a fer-se membres del seu agrupament escolta o centre d’esplai. També es podran trametre als amics postals digitals personalitzades des de la web de Joventut.
Més informació: Vine al cau/esplai També pots veure el reportatge sobre l'educació en el lleure que l'Info-k, l'informatiu infantil i juvenil del Canal Super3 de TV3, ha fet a l'AEiG Nostra Dona de la Salut de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Afegeix un comentari nou