El Màgicus encanta Gràcia

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Màgicus encanta Gràcia

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

La tercera edició del Festival de Màgia Jove Barcelona, Màgicus, va omplir el barri de Gràcia de mags. I es que des de fa tres anys els Lluïsos de Gràcia juntament amb la companyia del Mag Oli organitzen aquest esdeveniment que el 2009 va guanyar el premi Jove, proposa! que la Federació d’Ateneus de Catalunya concedeix cada any.

Entre el 25 i el 28 d’octubre es va dur a terme la tercera edició del Màgicus, organitzada conjuntament des dels Lluïsos de Gràcia i la companyia Mag Oli amb l’objectiu de promocionar la màgia jove i potenciar una de les vessants artístiques més nostrades del nostre país, la màgia. El Desconnecta especial Màgicus va ser el tret d’inici del festival barrejant la màgia amb el jazz. El Desconnecta també és un projecte que presenta propostes artístiques de joves músics que acaben de començar.

Un dels actes més emblemàtics del festival va ser el concurs de joves mags, presentat pel Mag Nani, on diversos aspirants a mags van debutar davant el gran públic, amb els seus millors números. El jurat, format per membres de la Societat espanyola d’il·lusionisme, del Festival de Màgia de Torroella de Montgrí, de l’Institut del Teatre i dels Lluïsos de Gràcia, van decidir el guanyador: el Mag Leunman, que va ser escollit per participar a la Gala Internacional de Màgia Jove.

La Gala Internacional de Màgia va ser el moment més esperat del Festival. Conduïda pel Mag Fèlix Brunet va comptar amb la participació de: el Mag Leunman, el Mag David, el Txema, els Brando i Silvana, i els Aliskim i Luna.

El moment de més visibilitat i sorpresa segueix sent, sens dubte, la Màgia als mercats, en aquest cas el de la Llibertat, de la Concepció i de Galvany on la gent, mentre comprava a les diverses parades es va veure sorpresa per les actuacions de màgia. El punt i final del Festival d'enguany el va donar el taller de màgia, on els participants van poder aprendre habilitats i tècniques, que els ha de servir en un futur, per millorar la posada en escena el dia que esdevinguin futurs mags.

Afegeix un comentari nou