Els jocs tradicionals prenen el carrer!

 Font:
Font:

Els jocs tradicionals prenen el carrer!

Resum: 

Més de 30 entitats vinculades amb els jocs tradicionals i la cultura popular et conviden a jugar el dissabte 23 de novembre, al Parc del Clot.

La tercera edició del festival Què t'hi jugues?, organitzada per l'Associació Cultural Xankikipugui, vol oferir una gran mostra de jocs populars i tradicionals en un espai socialitzador com és el carrer i en el marc de la Festa Major el Clot - Camp de l'Arpa. Així, el dissabte 23 de novembre el Parc del Clot s'omplirà de diferents activitats, com ara una fira de jocs del món, exhibicions de jocs tradicionals o una olimpíada popular.

Difondre els jocs tradicionals i populars per conservar una part important del nostre patrimoni cultural és l'objectiu d'aquest esdeveniment, així com recuperar el carrer com a espai de joc on trobar-se veïns i veïnes de totes les edats i condicions.

De les 10.00 a les 19.00 hores del dissabte 23 de novembre tothom que s'apropi al Parc del Clot podrà provar jocs d'orígens ben diversos a la Fira de Jocs del Món. Durant el matí també es farà l'activitat de jocs guixats al terra, on tothom podrà proposar qualsevol joc relacionat amb els guixos. A més, es faran exhibicions de jocs tradicionals a càrrec de col·lectius que treballen per donar-los a conèixer i recuperar-los.

El projecte d'Intervenció Comunitària del Clot se suma per segon any al "Què t’hi jugues?" i organitza un torneig intercultural de frontenis i un torneig intercultural de futbol 6×6. Les inscripcions es poden fer escrivint a iciclot[arrova]surt.org.

Al migdia s'oferirà un dinar per 7 euros amb opció vegetariana i seguidament es podrà jugar al Quinto i participar al concurs d'insults en català. I a la tarda es farà l'Olimpíada Popular, adreçada a joves i adults en equips de quatre a sis persones. A més, el públic familiar podrà gaudir del muntatge de jocs tradicionals a càrrec de la Cia LaGralla.

Recuperar jocs tradicionals i passar una bona estona, aquesta és la proposta que et fa l'associació cultural Xankikipugui per a dissabte 23 de novembre!

Afegeix un comentari nou