Es busquen coordinadores per reconstruir un hostal amb la comunitat local

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Autor/a: 
Miriam Bantulà Merino
 Font: SCI
L'SCI busca perosnes voluntàries que facin de coordinadores del camp de treball 'Reconstrueix un hostal amb la comunitat local'. Font: SCI.

Es busquen coordinadores per reconstruir un hostal amb la comunitat local

Autor/a: 
Miriam Bantulà Merino
Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Des del Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) es buscquen persones voluntàries que facin de coordinadores del camp de treball que organitzen a l’Ametlla del Vallés del 9 al 17 d’abril.

L’SCI Catalunya pretén promoure el voluntariat internacional a través d’un camp de treball. Aquesta mena de voluntariat, serveix d’eina de transformació social ja que mitjançant la feina comunitària permet connectar a joves d’arreu del món i oferir un servei a la comunitat.

Participaran entre 5 i 20 voluntaris i voluntàries, dels quals s’espera que formin un grup cohesionat amb el que puguin treballar i gaudir d’una bona estona junts. De la mateixa manera que la seva feina és voluntària també cal que ho sigui la de la coordinadora, de la qual s’espera que coordini el projecte fent d’enllaç entre el grup i l’entitat promotora.

La seva figura serà molt important, ja que la reconstrucció de l’hostal no estarà només en mans dels joves i les joves participants sinó que també participarà la comunitat local de l’Ametlla del Vallés.

Per a que la reconstrucció d’aquest espai sigui un èxit, serà important que la coordinadora gestioni bé el temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.

Caldrà que prèviament hagi participat a algun camp de treball, ja sigui de l’SCI o d’una altra entitat. El domini de l’anglès també és de vital importància ja que la coordinadora haurà de ser capaç de comunicar-se amb tot el grup de joves de diferents països.

Aquelles persones interessades en ser coordinadores o a participar al camp de treball poden visitar la web del SCI mitjançant aquest enllaç o enviant un correu a aquesta agreça: voluntariat@scicat.org.

Afegeix un comentari nou