Festa Esplai 2010

 Font:
Font:

Festa Esplai 2010

Resum: 

Aquest 9 de maig, vine a celebrar la Festa Esplai 2010 al Parc Nou de l’Hospitalet de Llobregat. La jornada començarà les 11h del matí i acabarà a les 17.30h.

La Festa Esplai és el gran esdeveniment que organitza cada any la Fundació Catalana de l’Esplai i que serveix per compartir la tasca en educació en valors dels esplais i donar el tret de sortida a la campanya d’estiu, Encerta l'Estiu.


Durant aquesta jornada es desenvoluparan més de 50 activitats diferents per a infants, joves i famílies, emmarcades dins de 4 àrees temàtiques:

  • Solidaritat
  • Utopia
  • Felicitat
  • Iniciativa

Les activitats previstes pel dia 9 de maig tractaran temes com el consum responsables, l’artesania al món, l’hort al balcó, el reciclatge, músiques del món o manualitats, entre altres. També s’han previst diversos tallers com el de maquillatge, jocs de cooperació, mandales, etc.


Festa Esplai representa la culminació de la tasca que han fet els esplais al llarg del curs, que enguany han treballat “Mandala” centrada en la diversitat cultural. El preu de l’entrada a la Festa Esplai 2010 és de 6€ per persona.

Més informació

Consulta el programa

Afegeix un comentari nou