Ja estan obertes les inscripcions per assistir al V Congrés del Tercer Sector Social

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ja estan obertes les inscripcions per assistir al V Congrés del Tercer Sector Social

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Es poden formalitzar des del 30 de març a través del web de l'esdeveniment i si es fan abans del 30 de maig surten un 30% més barates.

El V Congrés del Tercer Sector Social, que organitza la Taula d'Entitats del Tercer Sector de Catalunya, tindrà lloc entre els dies 14 i 17 de juny sota el lema "Crèixer socialment. Més equitat, més sostenibilitat, més solidaritat".

Les inscripcions es poden fer a partir d'aquesta pàgina web, amb descomptes especials per a entitats de la Taula del Tercer Sector, persones en situació d'atur, jubilades, voluntàries i estudiants que s'acreditin.

Com a novetat, la inscripció al congrés es pot fer per blocs d'activitats, pangant només per aquells que als quals s'hi vol assistir:

  • Debats
  • Àgora d'experiències
  • Visites a entitats
  • Entrada a tots els espais

El congrés ha rebut 239 propostes d’entitats i organitzacions socials que hi volen participar. D'aquestes, 206 són experiències per presentar a l'Àgora, i 33 són projectes o serveis que s'ofereixen per ser visitats.

Pel què fa a la temàtica, 207 propostes rebudes estan relacionades amb la innovació en la intervenció social i 32 amb la innovació en la gestió.

En comparació a l'anterior congrés de 2013 hi ha hagut un augment considerable en el nombre de propostes presentades, ja que van ser en total 182: 145 experiències i 37 visites.

També podeu consultar el programa del V Congrés.

Afegeix un comentari nou