Joves de diversos esplais realitzen tres curts de reflexió social. Els vols veure?

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Joves de diversos esplais realitzen tres curts de reflexió social. Els vols veure?

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La crisi econòmica, la transsexualitat, l’oci juvenil i el consum d’alcohol són algunes de les temàtiques tractades. Els treballs ja estan disponibles a Internet.

Joves de l’Esplai Nus, Esplai Fontsanta-Fatjó i CE Pubilla Cases-Can Vidalet, centres que formen part de la Federació Catalana de l’Esplai-Fundesplai, han participat durant aquest curs en una iniciativa audiovisual d’Aprenentatge i Servei impulsada per l’Associació Mèlies.

Com a resultat, s’han elaborat tres curts ('Nit', 'Arrels' i 'Trànsit') que permeten tractar, des de la visió dels i de les joves, qüestions com la transsexualitat, el consum d’alcohol, les relacions d’amistats i la crisi econòmica i treballar-les des de l’àmbit del lleure.

Tots els curtmetratges han estat pensats, escrits, realitzats i interpretats per les noies i nois d’aquests esplais.

Nit

Aquest curt, fet per membres de l’Esplai Nus de Sant Joan Despí, acosta el tema del consum d'alcohol i alhora treballa les relacions d'amistat, la pressió grupal i la família.

Arrels

Aquesta creació, realitzada des del CE Pubilla Cases–Can Vidalet d’Esplugues-L’Hospitalet de Llobregat, planteja la crisi econòmica i la situació de pobresa que viuen moltes famílies.

Trànsit

Elaborat per joves de l'Esplai Fontsanta-Fatjó de Cornellà de Llobregat, aquesta pel·lícula reflexiona sobre el gènere i la transsexualitat.

Afegeix un comentari nou