La fam, eix de la nova edició de "El teu punt de vista pot canviar el món"

 Font:
Font:

La fam, eix de la nova edició de "El teu punt de vista pot canviar el món"

Resum: 

Mans Unides ha presentat la cinquena edició del seu concurs de clipmetratges, que enguany se centrarà en el desafiament de la fam al món.

L'edició del 2012 d'El teu punt de vista pot canviar el món va ser tot un èxit, amb 639 vídeos participants. Enguany, Mans Unides torna a llançar el repte de plasmar en un vídeo d'un minut de durada un tema relacionat amb el desenvolupament.

El certamen es va presentar en el marc del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, el 17 d'octubre, i pretén sensibilitzar la societat sobre la situació en què viuen moltes persones als països empobrits.

El tema central d'aquesta cinquena edició serà el desafiament de la fam al món. El concurs compta amb dues categories: Una general adreçada a tothom i una altra dirigida als centres educatius. En tots dos casos, l'objectiu és crear un vídeo d'un minut de durada que sensibilitzi sobre el greu problema de la fam al món. Mans Unides proposa tres subtemes en què es poden centrar els clipmetratges: Agricultura familiar, consum responsable i la volatilitat dels preus.

El concurs estarà obert fins al 28 de febrer de 2014 i el mes d'abril es donaran a conèixer els vídeos guanyadors dels diferents premis. Vols canviar el món? Participa-hi!


El desafío del hambre en el mundo per MansUnides

Afegeix un comentari nou