La FaPaC demana que el 21D sigui dia no laborable per a tothom

Colectic
Una aula buida Font: Hidrafil a Wikimedia
Una aula buida Font: Hidrafil a Wikimedia
Logotip de la federació Font: FaPaC
Logotip de la federació Font: FaPaC

La FaPaC demana que el 21D sigui dia no laborable per a tothom

Colectic

Resum: 

La Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya fa aquesta proposta per poder facilitar la conciliació familiar i per garantir amb més seguretat l'exercici del dret de vot.

Aquesta entitat es mostra crítica amb la decisió del Ministeri d’Educació, que ha decretat el 21-D com a dia no lectiu, considerant que això afecta les famílies donat que "tenen una capacitat d’organització limitada".

La presidenta de la Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FaPaC), BelénTascón, lamenta que s'hagi trencat el "consens social" de fer els comicis en diumenge o dies festius. També critica que no només no s'ha prioritzat el dret a l'educació, sinó que s'ha "menystingut".

Segons la FaPaC, la decissió del Ministeri d’Educació afecta també les escoles, fins i tot les que no són col·legi electoral. Com que es tracta de finals de trimestre i les vacances de Nadal estan molt properes, les escoles hauran de reorganitzar aquests dies.

La FaPaC és la federació d'AMPA més gran de Catalunya. Aplega més de 2.200 associacions de mares i pares d'alumnes de centres escolars de primària i secundària en més de 750 municipis, i representa a més de 400.000 famílies.

Afegeix un comentari nou