La Fundació Comtal llança la seva campanya per a un Nadal solidari

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fundació Comtal llança la seva campanya per a un Nadal solidari

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L'entitat proposa diferents maneres de col·laborar-hi per contribuir a combatre la pobresa infantil i avançar en la inclusió social dels nens i nenes que la pateixen.

Aquesta campanya de la Fundació Comtal porta com a lema "Per a molts infants, el millor regal de Nadal és… Un nou futur, lluny de l’exclusió i la pobresa" i amb els beneficis obtinguts vol ajudar els i les infants a que puguin rebre educació, suport i acompanyament per "reescriure el seu futur".

Per col·laborar amb la iniciativa l’entitat proposa unes targetes solidàries per felicitar el Nadal que es poden adquirir per 5 euros i que contenen estrelles amb els somnis de futur que han escrit infants i joves atesos per la fundació.

També es pot col·laborar amb la Fundació Comtal a partir de la recollida de regals per a infants i joves entre 3 i 18 anys que es farà entre els dies 12 i 23 de desembre. Han de ser regals nous i sense embolicar, i seran lliurats a més de 200 infants que participaran a les celebracions del Tió i de Reis de l'entitat.

La tercera manera de solidaritzar-s'hi és participar a la campanya de recollida d’aliments perdurables i material escolar que es farà el 12 i el 13 de gener de 2017. Aquests aliments es destinaran a llars amb quatre joves sense suport familiar i també s’utilitzaran als tallers de cuina saludable.

Per col·laborar-hi i conèixer les principals necessitats de l’entitat pots posar-te en contacte amb Ainara García escrivint a l'adreça de correu electrònic comunicacio@comtal.org o o bé trucant als telèfons 932954636 i 609734340.

Afegeix un comentari nou