La Fundació Salut Alta treballa amb les famílies resolent dubtes sobre educació

Ravalnet
Desenvolupament d'un dels monogràfic
Desenvolupament d'un dels monogràfic

La Fundació Salut Alta treballa amb les famílies resolent dubtes sobre educació

Ravalnet

Resum: 

L'escolta contínua a les necessitats de les famílies per part de l'entitat i els seus espais de participació han portat a fer dos monogràfics per informar-les sobre diverses qüestions, comptant també amb la participació de les escoles.

La Fundació Salut Alta de Badalona ha celebrat a mitjans de desembre el monogràfic 'Escola i Família' i un altre adreçat a mares i pares d'adolescents que participen al projecte A100, que pretén satisfer les seves necessitats. La idea va sorgir el curs 2017-2018 en un esmorzar amb famílies, a partir de la necessitat expressada per una mare d’estar informada sobre alguns recursos que les escoles ofereixen.

Al monogràfic 'Escola i Família' va assistir una vintena de famílies que van atendre les explicacions sobre aspectes com què és una AMPA, una ISE, suport a infants amb necessitats educatives especials, recursos per a famílies amb fills i filles amb necessitats específiques d’idioma o de desenvolupament en l’aprenentatge, etc. El monogràfic va anar de la mà d'una integradora social d'una escola, una educadora social de l’ISE i la directora d'una altra escola.

Pel que fa al monogràfic sobre el projecte A100, professionals de l'espai Badiu Jove van explicar a una desena de famílies assistents diferents vies d’accés als estudis i com des d'aquest espai ajuden a joves que estan buscant formació o treball. També van donar a conèxer el seu paper ajudant les famílies a recolzar-los.

A la Fundació ha tingut lloc un altre esmorzar amb famílies del qual han sorgit noves propostes, enfocant sobretot a la millora del barri.

Afegeix un comentari nou