La VI Setmana Internacional del Voluntariat Corporatiu mobilitza més de 1.300 persones voluntàries i 43 empreses de tot l’estat

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:

La VI Setmana Internacional del Voluntariat Corporatiu mobilitza més de 1.300 persones voluntàries i 43 empreses de tot l’estat

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Seixanta-sis entitats del Tercer Sector han col·laborat en aquest esdeveniment que enguany ha donat suport a 73 projectes socials i mediambientals.

Del 17 al 24 de maig, s’ha celebrat a 13 països el Give & Gain Day, la Setmana Internacional del Voluntariat Corporatiu.

A nivell estatal, l’esdeveniment ha aglutinat 73 projectes socials i mediambientals en els quals hi han participat més de 1.300 membres de 43 empreses i hi han col·laborat 66 organitzacions. Més de 4.000 persones i diversos espais naturals s’han beneficiat d’aquesta iniciativa, segons Forética, l’associació que lidera l’edició espanyola.

Barcelona, Balsareny o Cerdanyola són algunes dels municipis catalans on entitats com Cáritas, el Centre d’acollida Assís, la Fundació Catalana Síndrome de Down o Aspanias, entre d’altres, han portat a terme activitats conjuntes amb empreses com Ricoh, Grupo Vips o Brico Dépot.

“A través de la seva participació (en el Give & Gain Day), les empreses tenen l’oportunitat de realitzar accions que els permeten comprovar de primera mà els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica tant a nivell extern com intern” ha afirmat Germán Grande, director general de Forética.

Amb la Setmana Internacional també es vol visibilitzar aquest tipus de col·laboracions i animar altres ONG i companyies a implicar-s’hi.

Afegeix un comentari nou