La Xarxa Groga de l'Hospitalet de Llobregat organitza un concurs fotogràfic

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Xarxa Groga de l'Hospitalet de Llobregat organitza un concurs fotogràfic

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és seguir presents a les xarxes socials al llarg del període d’estiueig per tal de continuar fent difusió de la seva activitat reivindicativa.

Les persones que vulguin participar al concurs hauran de penjar al seu mur de Facebook i/o a Twitter una fotografia en la qual apareguin amb la samarreta groga de la Xarxa Groga de l'Hospitalet de Llobregat o de l’Assemblea Groga (SOS Educació), acompanyada de l’etiqueta #AmbLaGroga. Alguns exemples podrien ser: "A la platja #AmbLaGroga", "De càmping #AmbLaGroga", etc.

Les fotografies hauran de ser originals i haver estat fetes pels mateixos i les mateixes concursants. Es podran pujar a les xarxes socials fins el dia 4 de setembre.

Hi haurà tres premis per a les següents categories:

  • Favorita, atorgat a la que tingui més "retuits" "likes" i "shares" a les xarxes socials.
  • Original, a la que sorprengui mes al jurat.
  • Groga, a la que contingui més aspectes reivindicatius o referències als moviments grocs.

El jurat estarà format per totes aquelles persones de la Xarxa que assisteixin a la primera assemblea del mes de setembre.

Les propostes guanyadores, que seran premiades amb una samarreta groga amb el logotip de la Xarxa Groga de L’Hospitalet, es donaran a conèixer el 14 de setembre, coincidint amb el primer Dimecres Groc del curs 2016-2017.

Afegeix un comentari nou