L’Àgora Jove 2019, sobre diversitat funcional

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Anna Echeverria
 Font: Consell Nacional de Joventut de Catalunya
Font: Consell Nacional de Joventut de Catalunya

L’Àgora Jove 2019, sobre diversitat funcional

Autor/a: 
Anna Echeverria
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

‘Igual de diferents’ serà el lema de l’Àgora Jove 2019 que organitza anualment el Consell Nacional de Joventut de Catalunya.

El dissabte 18 de maig torna l’Àgora Jove del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). L’espai anual de formació, debat i treball en xarxa entre entitats juvenils que fomenta una formació contínua de l'associacionisme juvenil i la generació de discurs crític sobre diferents àmbits.

L’edició de 2019 serà entorn la participació juvenil de les persones amb diversitat funcional i tindrà per lema ‘Igual de diferents’. L’objectiu de la trobada serà reflexionar i debatre sobre com garantir la participació inclusiva dins les associacions juvenils i com treballar en favor dels drets de les persones joves amb diversitat funcional.

El Grup de Treball sobre Diversitat Funcional del CNJC s'encarrega de l'organització d'aquesta Àgora i compta amb la col·laboració d'entitats com FESOCA, Ecom, AJUP, l’Assemblea per la Diversitat, o les JUP (ONCE), entre d’altres.

L’Àgora Jove és un espai gratuït i obert a persones joves de tot Catalunya i a membres d'entitats o col·lectius juvenils. Per assistir-hi cal omplir el següent formulari abans del 10 de maig de 2019.

Afegeix un comentari nou