Les entitats demanen complir amb més celeritat les mesures del ple d’emergència social

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les entitats demanen complir amb més celeritat les mesures del ple d’emergència social

Ravalnet

Resum: 

Entre les seves demandes es troben incrementar els ingressos públics i fixar en els pressupostos 2017 amb més claredat les prioritats socials com a objectiu primordial i urgent.

Coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, dilluns 17 d’octubre, la plataforma Pobresa Zero – Justícia Social ha presentat el seu Manifest 2016, que han llegit davant del Parlament de Catalunya després de reunir-se amb la seva presidenta, Carme Forcadell.

Les reivindicacions de la plataforma inclouen també lluitar contra la precarietat laboral, augmentar la inversió en educació, garantir ingressos mínims i reconèixer la igualtat de drets i oportunitats de tota la població sense discriminació d’origen.

El manifest està subscrit per més de 3.200 organitzacions que insten a tenir en compte les 41 mesures que va plantejar Pobresa Zero – Justícia Social al 2015 al document "12 fronts en la lluita contra les desigualtats".

A aquestes mesures es suma també regular els preus de l’habitatge de lloguer, augmentar la progressivitat del tram autonòmic de l’IRPF i garantir l’empadronament i el dret a vot a tota persona resident a Catalunya.

Totes questes demandes seran exigides el dia 21 d’octubre a la Comissió de Seguiment de la Resolució 17/XI del Parlament de Catalunya sobre la situació d’emergència social.

Afegeix un comentari nou