L’orgull de crear comunitat

IdemTV
L’Associació LGTB Gay Sitges Link pretén integrar la comunitat LGTBI en el teixit social i associatiu de Sitges. Font: Associació LGTB Gay Sitges Link
L’Associació LGTB Gay Sitges Link pretén integrar la comunitat LGTBI en el teixit social i associatiu de Sitges. Font: Associació LGTB Gay Sitges Link

L’orgull de crear comunitat

IdemTV

Resum: 

L’Associació LGTB Gay Sitges Link pretén integrar la comunitat LGTBI en el teixit social i associatiu de Sitges.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, ens presenten l’associació LGTBI Gay Sitges Link, una entitat nascuda fa 9 anys i que, sota el lema ‘l’orgull de crear comunitat’, busca integrar la comunitat LGTBI en el teixit social i associatiu de Sitges.

Amb un vessant fortament social, aquesta entitat cobreix molts àmbits de les necessitats que la comunitat sitgetana i LGTBI requereix, des d'activitats culturals i de l'àmbit de la salut fins a l'assessorament legal i psicològic.

El centre es troba al mig de la zona d'oci de bars i discoteques de Sitges, fet que li dona una gran visibilitat i tanmateix persones associades. Dos voluntaris, un d'ells, el president de l'associació, ens expliquen com s'organitza el voluntariat i com es reparteixen les tasques en els diferents àmbits.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou