Mataró torna a posar en valor la tasca de fer voluntariat

Colectic - Comunitari
Elements de difusió de la campanya de 2017, que enguany manté la mateixa imatge Font: Ajuntament de Mataró
Elements de difusió de la campanya de 2017, que enguany manté la mateixa imatge Font: Ajuntament de Mataró

Mataró torna a posar en valor la tasca de fer voluntariat

Colectic - Comunitari

Resum: 

La campanya ‘Fem voluntariat, fes voluntariat’ es duu a terme del 15 de novembre al 18 de desembre a la capital del Maresme, amb l'objectiu de promocionar el voluntariat a la ciutat.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Punt del Voluntariat de l’Ajuntament de Mataró amb la col·laboració del grup de treball d’entitats de voluntariat de la ciutat, que han programat conjuntament una trentena d’activitats al voltant del 5 de desembre, dia en què es celebra el Dia Internacional del Voluntariat.

La programació és molt diversa, amb xerrades, conferències, jornades, recapte d’aliments, tallers, concerts, marató de donació de sang, gimcana familiar, trobada de parelles lingüístiques i molt més. També es faran activitats per reflexionar amb els infants i dues exposicions a les biblioteques públiques sobre voluntariat ambiental i sobre voluntariat internacional femení. L'activitat formativa que porta com a premissa 'L’auto cura millora la nostra autoestima' intentarà fer més saludable la vida de les persones voluntàries.

L’acte central de la campanya ‘Fem Voluntariat, Fes Voluntariat’ és la Festa del Voluntariat, que tindrà lloc el dijous 29 de novembre a partir de les 20 hores al Casal l’Aliança.

A Mataró hi ha més de 700 entitats i centenars de persones que duen a terme tasques de voluntariat en el seu temps lliure i en diferents àmbits com són el social, el cultural, el comunitari, l'ambiental, l'esportiu o el de la cooperació internacional, entre d'altres. Si vols fer voluntariat a Mataró, contacta amb el seu Punt del Voluntariat.

Afegeix un comentari nou