Nou Barris celebra la diversitat compartint sopes del món

 Font:
Font:

Nou Barris celebra la diversitat compartint sopes del món

Resum: 

Des de fa 10 anys, el Festival de Sopes del Món Mundial convida els veïns i veïnes de Nou Barris, Barcelona, a reunir-se al voltant d'olles de sopa i conèixer-se. L'edició d'enguany tindrà lloc dissabte 23 de març.

"Si des de temps immemorials totes les cultures han aprofitat el moment de seure al voltant d’una olla fumejant com un espai per conèixer-se i compartir, ¿per què no podrien les sopes convertir-se en un símbol d'aquest esperit de trobada i d'intercanvi relacionat amb la gastronomia?". Partint d'aquesta convicció, la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Nou Barris organitzen el Festival Sopes del Món Mundial.

Es tracta d'una festa de trobada i de relació per celebrar la convivència intercultural i gaudir de les més variades sopes. Ho fan des de l'any 2004 i durant les diferents edicions, s'hi han pogut tastar més de 600 receptes i hi han participat 400 cuiners i cuineres i més de 200 entitats i col·lectius.

Enguany arriben a l'onzena edició de la festa, que tindrà lloc el dissabte 23 de març. Serà a la marquesina de la Via Júlia (Avinguda Via Júlia, s/n. Entre C/ Batllori i C/ Mas Duran), al migdia. A les 12.00 hores hi haurà un espectacle de circ i a les 13.00 hores es podran tastar les sopes, amenitzat per un concert de Combos de l'Escola de Blues de Barcelona.

"La sopa és un símbol de diversitat, un element comú a tots els pobles". Per això, com cada any, les entitats organitzadores del festival conviden a tothom a "construir uns barris més solidaris, més diversos i més propers".

Afegeix un comentari nou