Paral·lel i Raval, fem festa junts

 Font:
Font:

Paral·lel i Raval, fem festa junts

Resum: 

"Fem festa, fem Paral·lel" es transforma enguany en "Paral·lel i Raval, fem festa junts". L'objectiu continua sent reivindicar aquest eix de la ciutat com a espai lúdic i cultural. La festa tindrà lloc dissabte 1 de juny i oferirà un ampli ventall d'activitats i espectacles, així com una fira d'entitats.

De les 11.00 del matí a la 1.00 de la matinada de dissabte 1 de juny, l'avinguda Paral·lel i el barri del Raval de Barcelona bulliran d'activitat. Escenaris al carrer amb música, teatre, dansa i cultura popular; portes oberts a teatres i d'altres equipaments; tallers infantils; activitats esportives; la mostra d'entitats del Poble-sec; i una mostra de benestar i salut. Tot això i més, concentrat en un dia és el que promet el programa de la jornada Paral·lel i Raval, fem festa junts.

Els tratres Barts, Condal, Victòria i El Molino celebraran una jornada de portes obertes, així com el Museu Marítim de Barcelona, els Jardins Baluard, l'espai Arts Santa Mònica i l'Escola de teatre Berty Tovías.

En el marc d'aquesta festa, la iniciativa LiterArt tornarà a sortir al carrer i pintarà 10 persianes de comerços del Raval Sud. Aquest cop les persianes estaran inspirades en obres de la literatura marítima. A les 13.00 hores, tothom qui hi estigui interessat podrà participar en un itinerari per les persianes. Cal inscripció prèvia, o bé al correu mediacio[arrova]totraval.org o trucant al telèfon 93 442 68 68.

També actuacions del festival de cultures Raval(s)

A més a més, "Paral·lel i Raval, fem festa junts" inclourà concerts i activitats del Raval(s), festival de cultures del Raval. Aquest festival inicia així una nova etapa, en la qual en comptes de celebrar-se durant quatre dies el mes de novembre, passarà a distribuir-se durant tot l'any a través d'un conjunt d'accions artístiques, culturals i educatives, desenvolupades en diferents moments. Comptarà amb una programació regular i dividida per blocs temàtics, amb diferents accions que culminaran en una cloenda.

El primer bloc, doncs, s'inclourà en la festa d'aquest dissabte i les persones que s'apropin a l'escenari ubicat al carrer Portal de Santa Madrona podran guadir del quartet de gipsy jazz i música balcànica Swing Balkan, de la rumba mestissa de Larumbé, del Hip Hop funk i la samba de Lil Bonzai, així com de les actuacions a peu de carrer de Capoeira Canigó i de Forn de teatre Pa'tothom. A més, als Jardins del Baluard actuarà la Cia. Teatro Kosmu.

Afegeix un comentari nou