Participa al Festival de la Diversitat!

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa al Festival de la Diversitat!

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L'acte té com a objectiu acostar la diversitat funcional als infants i joves de la ciutat, sensibilitzant-los a partir de diverses activitats vivencials.

El Festival de la Diversitat està organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona i vol visualitzar també la tasca que duen a terme les entitats que treballen en aquest àmbit.

Tindrà lloc el dissabte 9 d’abril, entre les 16 i les 22h, a l’Espai Jove La Fontana (al carrer Gran de Gràcia, 190-192 de Barcelona) amb el desenvolupament de diferents tallers i activitats adreçades a infants i joves d’entre 6 i 18 anys. Tindran una durada de vint minuts aproximadament, de tal manera que s'hi podrà anar rotant per totes les activitats.

Entre d'altres, els assistents i les assistents podran entrar en contacte amb el Braille i el llenguatge de signes, aprendre a jugar un partit de Goalball, o posar-se en la pell de les persones que tenen limitacions funcionals participant en circuits de mobilitat amb bastons i cadires de rodes o intentant pintar un quadre sense fer servir les mans.

També es projectarà el documental “Yes, we fuck” i posteriorment es farà un col·loqui. El festival es tancarà amb un concert a l’auditori del mateix Espai Jove La Fontana.

Les activitats son obertes i gratuïtes, però si vols participar-hi cal fer inscripció prèviament a partir d’aquest formulari. Si vols consultar més informació i totes les activitats que es faran, consulta el web del festival.

Afegeix un comentari nou