Premi al millor intercanvi juvenil del 2012

 Font:
Font:

Premi al millor intercanvi juvenil del 2012

Resum: 

Les entitats juvenils que han rebut ajut econòmic en alguna de les convocatòries del Programa BCN Intercanvis Juvenils de l'any 2012, estan convidades a participar al Premi BCN ENLLAÇ'12 al millor intercanvi de l'any. Hi hauran de presentar un vídeo explicant l'intercanvi, abans del 31 de desembre.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) atorga un premi al millor intercanvi de l'any entre les entitats que s'han presentat al Programa BCN Intercanvis Juvenils durant l'any 2012.

Per poder prendre aquesta decisió, anima a les entitats a gravar un audiovisual de menys de 6 minuts explicant la seva experiència. A partir d'aquests vídeos, se seleccionaran els dos millors intercanvis de 1012, un d'ells triat pel jurat i l'altre pel públic.

Cal que els vídeos s'hi presentin amb format .AVI i tinguin una durada màxima de 6 minuts. Es podran entregar fins al 31 de desembre.

L'acte de lliurament dels Premis BCN ENLLAÇ'12 tindrà lloc el dissabte 12 de gener de 2013, a les 17.30 hores, a la sala d'actes de l'Espai Jove la Fontana (Gran de Gràcia 190-192, Barcelona). D'una banda, s'hi donarà a conèixer l'entitat guanyadora del Premi tècnic, dotat de 600€, que atorgarà la Comissió de Valoració del Programa BCN Intercanvis Juvenils, i, d'altra banda, entre el públic assistent es triarà l'entitat guanyadora del Premi public, dotat de 400€.

Més informació

Afegeix un comentari nou