A punt una nova edició del ‘Monifesta’t’

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Anna Echeverria
 Font: Esplac
Font: Esplac

A punt una nova edició del ‘Monifesta’t’

Autor/a: 
Anna Echeverria
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Més de 800 monitors i monitores d’Esplais Catalans (Esplac) es retrobaran el proper mes de març en una nova edició de la trobada general ‘Monifesta’t’.

Esplac prepara la nova edició del ‘Monifesta’t’, la trobada general de monitors i monitores de l’entitat, on tenen lloc formacions, activitats i festa. Aquesta trobada té sempre un significat important per a l’entitat per l’oportunitat de generar consciència col·lectiva i de generar espais d’aprenentatge, no només de tècniques i coneixements, sinó també d’experiències, i per reivindicar la tasca educativa dels esplais.

El ‘Monifesta’t 2019’ tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març a El Vendrell (Baix Penedès) sota el lema ‘Perseguim utopies, construïm el món que volem’. L’entitat ja ha obert les inscripcions i compta a reunir més de 800 monitors i monitores dels seus més de 100 esplais d’arreu del territori.

Aquesta trobada es fa periòdicament, cada 2-3 anys. Les dues darreres edicions es van celebrar a Berga el 2016 i a Vila-seca el 2014.

Afegeix un comentari nou