S'obre el període de propostes per una nova edició del Panoràmic

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

S'obre el període de propostes per una nova edició del Panoràmic

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Les federacions d'associacions poden incloure fins a un màxim de tres qüestions per les seves entitats membres. Aquestes propostes que es podran fer arribar abans del divendres 1 de juliol.

El Panoràmic, que està impulsat pel Consell de les Associacions de Barcelona (CAB) per obtenir informació sobre l'abast del teixit associatiu a la ciutat, inicia així la seva tercera edició, donant la possibilitat d'afegir noves preguntes a partir d'aquest formulari.

La proposta inicial de qüestionari del Panoràmic, que es pot veure a partir d'aquest enllaç, està organitzat en sis parts i està pensat per tenir una única resposta per cada organització.

El qüestionari definitiu serà presentat el dia 7 de juliol, a les 18h, a la trobada d'associacions del CAB que tindrà lloc a Torre Jussana.

La informació que s'obté a partir d'aquesta enquesta ajuda a donar visibilitat sectorial a les entitats sense ànim de lucre del territori, a disposar d’informació actualitzada sobre la seva realitat, a millorar la seva transparència i a desenvolupar polítiques de suport i enfortiment associatiu.

Accedeix al formulari per fer arribar les vostres propostes.

Afegeix un comentari nou