Tot preparat per a la Cursa de la UAB!

Fundació Autònoma Solidària
 Font: UAB
Font: UAB
 Font: UAB
Font: UAB

Tot preparat per a la Cursa de la UAB!

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La Cursa solidària de la UAB amb La Marató de TV3 serà el dimecres 13 de desembre, enguany en motiu de la investigació de malalties infeccioses.

La Cursa solidària de la UAB de La Marató de TV3 arriba a la seva sisena edició. Enguany, la recollida solidària que es durà a terme el diumenge 17 de desembre està destinada a les malalties infeccioses. Com cada any, prèviament entitats i institucions diverses realitzen activitats solidàries per a contribuir en la causa. Durant aquests sis últims anys, la UAB organitza una cursa inclusiva i oberta a tothom: serà el pròxim 13 de desembre i comptarà amb tres recorreguts diferents:

  • Caminada de 3,2 km
  • Cursa de 6,4 km
  • Cursa per persones amb mobilitat reduïda de 0,66 km

Les curses recorreran l'interior del campus, les facultats i als espais més emblemàtics de la Universitat com són les Columnes de la UAB, la Plaça Cívica i l'Eix central. L'edició passada, l'any 2016, la cursa va tenir un gran èxit de participació i de solidaritat, i va recollir 14.900 euros que es van donar a La Marató de TV3 i es van inscriure més de 2.000 persones. Al llarg de les sis edicions de la cursa s'han recaptat 55.000 euros per a La Marató de TV3, amb una participació mitjana de 2.100 persones, i ha estat possible gràcies a la implicació de 400 persones voluntàries. De fet, la realització d'aquesta Cursa també es duu a terme gràcies al voluntariat que cada any hi participa i que es coordina des de la Fundació Autònoma Solidària. A més, com ja és tradició d'altres edicions, un grup d'estudiants del Grau de Fisioteràpia oferiran tasques de recuperació física en el punt d'arribada de la cursa, per a tots els participants que ho vulguin.

Les inscripcions a la cursa estan obertes fins les 12 de la nit del dia 11 de desembre. I per inscriure's com a voluntari, ho pots fer al següent enllaç.


Afegeix un comentari nou