Última setmana per sol·licitar plaça per als pisos solidaris de Salt

 Font:
Font:

Última setmana per sol·licitar plaça per als pisos solidaris de Salt

Resum: 

Un grup de 6 estudiants de la UdG podran compartir pis a Salt durant un curs acadèmic per 125 € al mes i col·laborar amb projectes socials del municipi. El 13 de juliol finalitza el període de sol·licituds.

El projecte d'habitatge Pisos Solidaris per la Convivència és en marxa des del 2012 i busca reforçar iniciatives solidàries que es duen a terme a Salt per avançar en la cohesió social del municipi. Alhora, dóna resposta a la necessitat d'habitatge assequible per a estudiants joves de la Universitat de Girona (UdG).

L'Oficina Local d'Habitatge de Salt i l'Oficina de Cooperació posen a disposició de 6 estudiants de la UdG dos pisos compartits durant un any acadèmic a un cost de 125€/mes, amb despeses de subministrament incloses. Cada estudiant es compromet a dedicar, a canvi, 150 hores repartides durant tot el curs a participar en diverses activitats d'inclusió social a la comunitat. Els estudiants podran rebre a canvi 6 crèdits ECTS, després de memòria i avaluació. Les dues oficines implicades acompanyen i guien els estudiants que hi participen. Alhora, les persones tècniques, mediadores, tutores i estudiants es reuneixen per definir el pla de treball i dissenyar les acciones concretes que es desenvoluparan.

Els estudiants beneficiaris faran tasques de mediació comunitària en conflictes veïnals, de millora en l'organització de les comunitats de veïnes i veïnes amb dificultats, faran tasques de reforç escolar per a nens i nenes en horari no lectiu o col·laboraran en l'ordenació i l'articulació d'un espai públic que propiciï la convivència i l'entesa entre veïns i veïnes.

Els estudiants que hi estiguin interessats o interessades hauran d'entregar la documentació necessària abans del 13 de juliol a les 13.00 h. Al web de l'Oficina de Cooperació de la UdG s'hi pot consultar què cal entregar per sol·licitar la plaça i el procediment de selecció que segueix l'OCD.

Afegeix un comentari nou