Últims dies d’inscripció a la 5a Cursa de la UAB

Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Últims dies d’inscripció a la 5a Cursa de la UAB

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

El 18 de desembre se celebra la Cursa de la UAB en suport a La Marató, que comptarà amb quatre circuits diferents per fer-la més accessible a tothom

La UAB organitza la 5a edició de la Cursa UAB en suport a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio el diumenge 18 de desembre, al Campus de Bellaterra. Durant els quatre anys anteriors hi han participat un total de 6.910 persones, ha recaptat 43.000 euros, i 320 persones hi han col·laborat laborat fent-hi un voluntariat.

Coincidint amb la cursa, també se celebrarà Fira d'Entitats. Enguany hi haurà entitats relacionades amb l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, d'acord amb la temàtica que ha escollit La Marató de TV3 per a destinar la seva recaptació. L'objectiu és difondre i donar informació d'aquestes malalties a tots els ciutadans.

Organització de la Cursa

Hi haurà quatre modalitats de cursa diferents. Totes tindran la sortida i arribada a la Vila Universitària, en diferents horaris, al llarg del matí de diumenge. A partir de les 10.30 h s'anirà donant sortida a les diferents curses:

  • Cursa de mobilitat reduïda (prop de 500 metres)
  • Cursa de 10 km.
  • Cursa de 6 km.
  • Caminada de 6 km.

Per inscriure’s a la cursa entra al web!

Estudiantat i voluntariat

La Fundació Autònoma Solidària coordina el voluntariat que participa en la cursa. Les persones voluntàries s’encarreguen de muntar els recorreguts, vigilen i controlen el bon funcionament de la cursa, proveeixen de brou calent i aigua als participants, reparteixen els dorsals i samarretes, etc. L’any passat es va comptar amb una vuitantena de persones voluntàries i enguany s’espera repetir i millorar el resultat. Pots inscriure’t com a voluntari al següent enllaç.

Una novetat d’enguany és la possibilitat de convalidar crèdits ECTS participant a la Cursa, sempre i quan es facin altres activitats saludables i sostenibles (en total han de ser 50 hores d'activitats). L’estudiantat que vulgui gaudir d’aquesta convalidació caldrà que es dirigeixi al Centre de Recursos, a la Plaça Cívica de la UAB.

Afegeix un comentari nou