Un lipdub centenari

Autor/a: 
Mar Solà
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Un lipdub centenari

Autor/a: 
Mar Solà

Resum: 

Els alumnes, pares i professors de l'Escola de Bosc de Montjuïc han gravat un lipdub per celebrar els 100 anys del centre educatiu.

L'Escola de Bosc de Montjuïc s'ha caracteritzat, des dels seus inicis, per tenir una filosofia basada en el contacte amb la natura. I ha estat precisament a la natura on s'ha gravat el lipdub que commemora el seu centenari.

Els alumnes i professors d’aquest centre educatiu de primària no s'han hagut de desplaçar gaire lluny. L'entorn privilegiat del que gaudeix l'escola, situada a la muntanya de Montjuïc, els ha servit d'escenari.

La cançó escollida pel lipdub ha estat "Som del Bosc", que s'ha convertit en la banda sonora del centenari. La lletra la van escriure els propis alumnes i la gravació va comptar, també amb la col·laboració dels pares i mares.

Aquestes, però, no han estat les úniques activitats que s'han dut a terme per commemorar l'efemèride. El passat 8 de maig, dia en què es complien 100 anys des de la primera vegada que l'escola va obrir les seves portes, es va celebrar un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona que va comptar amb la presència de l'alcalde Xavier Trias i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

Al llarg de l'any i fins avui també s'han programat xerrades, exposicions de producció pròpia i campionats de diferents disciplines esportives entre d'altres activitats.

L'Escola de Bosc de Montjuïc és el primer centre educatiu municipal des dels seus orígens que arriba al centenari. L'educadora Rosa Sensat en va ser la primera directora i va convertir l'escola en un referent pedagògic per la ciutat de Barcelona.

Afegeix un comentari nou