«Veus pel canvi»

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

«Veus pel canvi»

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Arcadi Oliveres, Teresa Forcades o Pablo Ley, són alguns dels protagonistes de «Veus pel canvi», un llibre sobre el canvi social finançat a través de la plataforma de micromecenatge Llibres a mida.

L’any 2013 es van organitzar a la universitat de Humboldt, Berlín, un seguit de conferències per parlar de l’actual model polític, social i econòmic d’occident i de la crisis que el sistema capitalista està vivint. Durant els dies 24 i 25 de maig, Arcadi Oliveres, Teresa Forcades, Klaus-Jürgen Nagel, Pablo Ley i Jordi Pigem van participar en aquestes ponències emmarcades en el cicle «Veus pel canvi» organitzat per GROC Kulturprojecte.

D’aquestes ponències n’ha resultat un llibre «Veus pel canvi» que editarà Llibres a mida finançat a través del micromecenatge i que recull les reflexions fetes pels cinc ponents. El filòsof Jordi Pigem va donar una mirada antropològica i filosòfica a la realitat actual; l’economista Arcadi Oliveres va fer un retrat sobre els principals errors del sistema econòmic i les seves aberracions apostant per un canvi de tendència i proposant alternatives; el politòleg Klaus-Jürgen Nagel expert en Ciències Socials i Filosofia va oferir una mirada sobre la transició nacional de Catalunya i els moviment socials que cada dia prenen més rellevància al sud d’Europa; la metgessa i monja benedictina Teresa Forcades va parlar de l’ètica del sistema capitalista; I el dramaturg Pablo Ley va concloure amb la importància del rola social de la cultura i la importància que té en la construcció d’una societat més justa.

Està previst que el llibre estigui publicat el febrer de 2014.

Llibres a mida

És una plataforma de micromecenatge que ofereix la possibilitat de publicar llibres de manera senzilla. Llibres a mida valora els projectes i les propostes, en cas de acceptar la proposta demanen als autors un objectiu de finançament que s’haurà d’aconseguir en 40 dies.

Més informació al seu web.

Afegeix un comentari nou