Vols conèixer el significat del Ramadà? Apropa't a l'Iftar popular del Raval!

 Font:
Font:

Vols conèixer el significat del Ramadà? Apropa't a l'Iftar popular del Raval!

Resum: 

Dimecres 1 de juliol el Grup Interreligiós del Raval organitza una celebració per explicar el significat del mes del Ramadà i compartir un menjar típic.

El barri barceloní del Raval compta amb una comunitat musulmana amb ganes d'explicar la seva religió. Per això, cada any durant el mes del Ramadà el Grup Interreligiós del Raval organitza la celebració de l'Iftar popular (trencament del dejuni), una festa per explicar el significat d'aquest mes de dejuni i que pretén contribuir al al diàleg intercultural i interreligiós.

Enguany, l'Iftar popular se celebrarà dimecres 1 de juliol, a partir de les 20.45 hores, a la Rambla del Raval. Hi estan convidades tant la comunitat musulmana com totes les persones que vulguin compartir amb els veïns i veïnes musulmans un dels moments més significatius del seu calendari religiós i cultural. Els/les assistents compartiran un menjar típic i podran escoltar els parlaments de representants de diferents entitats i institucions.

El lema de l'Iftar popular d'enguany serà la lluita contra la discriminació, els rumors i els estereotips i comptarà amb la participació de la xarxa BCN Antirumors.

Programa de l'acte:

20.45 h. Parlament Grup Interreligiós del Raval
21.05 h. Parlament Institucional
21.10 h. Parlament BCN Antirumors
21.20 h. Crida a l’oració i Inici de l’Iftar (21:29h)
21.30 h. Sopar comunitari

Afegeix un comentari nou